Allianceringe favoritter | acredo

Allianceringe Favoritter

Vi har samlet de mest populære designs af acredo allianceringe, vores favoritter, til dig i dette kompakte katalog. De kan bæres individuelt som et minde, som en forlovelsesring eller som en stabelring.

Du finder alliancering favoritter med forskellige fatninger. Vi tilbyder delikate, elegante eller smarte indfatninger til de fremragende diamanter, der er indfattet i allianceringerne.

Opdag også de forskellige stenstørrelser og deres virkning i alliancerings favoritter. En af dem vil helt sikkert passe til din hånd.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Favorit allianceringe

De bedst sælgende allianceringe fra acredo har hver især de mest populære variationer af et allianceringdesign. Hvert design fås i forskellige ringbredder, stenstørrelser og antal diamanter. I favorit kataloget af allianceringe har vi samlet de varianter, der oftest efterspørges af vores kunder.

Du kan f.eks. finde allianceringe favoritter med pavé-, kanal- eller bar-fatning. Afhængigt af indfatningstype kan der være flere eller færre diamanter sat i allianceringen. Bar er f.eks. bredere end en pavéfatning. Derfor passer færre sten på den samme omkreds af en alliancering favorit i en barfatning end i en pavéfatning. Kanalfatningen giver et meget moderne look, da stenene holdes jævnt med ædelmetal i toppen og bunden.

Bestsellere af allianceringe er underlagt den respektive trend og forbliver alligevel tidløst smukke. I de sidste par år har kunderne primært været begejstrede for slanke evighedsringe, som de bærer som enkelt- eller stabelring. Opdag din personlige alliancering favorit, der minder dig om mange smukke øjeblikke i dit liv.