Allianceringe | acredo

Allianceringe mindering

Allianceringe er yndlingssmykker for evigheden. Hver diamant er et minde om et særligt øjeblik. Allianceringe kaldes også minderinge.

Afhængigt af stenstørrelsen er allianceringen den perfekte forlovelsesring. Allianceringe kan forvandler sig fra et elegant smykke til et luksuriøst statement. Hos acredo kan du få allianceringe i enkeltstensstørrelser fra 0,005 til 0,3 ct.

Forøg antallet af sten med hvert vidunderligt øjeblik eller vælg en halv eller en luksuriøs fuld alliancering.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Allianceringe

En alliancering indfanger øjeblikkets værdi. Allianceringe - også kendt som minderinge - er særligt følelsesladede smykker og betragtes som et tegn på påskønnelse af den tid, man har tilbragt sammen med sin elskede - også ideelt som forlovelses- og vielsesring.

En diamantring til minder - Allianceringe

De har hverken begyndelse eller slutning - allianceringe er et symbol på evighed og uendelig kærlighed. Hver enkelt diamant står for en smuk oplevelse. Forlovelsen og brylluppet, hjemmet, børnene eller karrierespringet - jeres lykke kan krones med en diamant og udødeliggøres i en minde ring. Der skelnes mellem to varianter af samlingen af ædelstene: Hvis placeringen af stenene er begrænset til den øverste del af ringen, kan der altid tilføjes nye diamanter. I løbet af tiden kan alle de smukke øjeblikke føre til en alliancering, der resulterer i et helt diamantbånd. Ringen kan dog også have diamanter sat hele vejen rundt fra starten. Allianceringe i denne modelvariant er særligt populære som vielsesringe. En anden variation er allianceringen med et bånd af diamanter på siden af ringen. Denne diskrete variant har noget mystisk over sig, fordi diamanternes udstråling bedst ses af bæreren selv.

Design variationer for allianceringe på acredo

Rækken af ædelsten i samme størrelse er det, som allianceringe har til fælles. Hos acredo har du mulighed for at skabe dit individuelle smykke ud fra et bredt udvalg af variationer. Tip: Allianceringe kan også fungere rigtig godt som en stabelring til din vielsesring.

Vælg mellem forskellige legeringer, metalfarver og -former, stenstørrelser, diamantfarver og -fatninger. Allianceringe i hvidguld, gulguld, roséguld eller platin ser særligt smukke ud. Meget populær er kanalindfatningen. Her er diamanterne indfattet mellem to omgivende ædelmetalstænger. I barfatningen skifter ædelsten og ædelmetal hinanden på ringen. Flere diamantbaner, der ligger ved siden af hinanden, kaldes pavéfatning - en "usynlig" type indfatning, der ligner et skinnende stentæppe.