Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

acredo Lounge

Acredo lounge er specialister I vielsesringe, allianceringe og forlovelsesringe.


Hos acredo lounge designer vi ringen for livet sammen med jer.


Vores specialister rådgiver jer i ringens former, farver, størrelser, sten, karat og meget mere, så I er trygge ved valget og designet.

Hos acredo kan du selv designe din ring.

Ring til os på 40495859, for at høre mere

Allianceringe highlights

Lad os overraske dig

Fordi diamanter og allianceringe ligger vores hjerter nær, har vi samlet et smukt udvalg af highlights til dig.

Highlight Memoires
Black Background Bild

Allianceringe stenstørrelse

Vælg den perfekte størrelse

Størrelsen eller vægten (carat) af den enkelte sten definerer ringens bredde. Gå på opdagelse og lav dit eget design. Der er mange muligheder: fra charmerende smalle allianceringe til overdådige skønheder.

Memoires nach Steinanzahl
Base Background

Allianceringe med antal af sten

Vælg dine favoritter nu

For hver sten er der et specielt øjeblik. Lad rækken af sten vokse med hvert vidunderligt øjeblik eller vælg en halvt eller luksuriøs helt diamantfyldt alliancering.

Allianceringe i platin

Lad os inspirere dig

Minderne i en alliancering gør det til et eksklusivt smykke. Helt fyldt alliancering i platin med brillantslebne, princess cut eller baguette cut diamanter er endnu mere dyrebare.

Platin Memoires

Allianceringe i guld

Se her

acredo allianceringe er lige så varierede som livet selv. Elegant hvidguld, varmt gult guld, romantisk roséguld eller ekstravagant rødguld sammen med de fremragende diamanter giver hver alliancering sin helt egen karakter.

Gold Memoires
Magie der Diamanten Bild

Magien ved diamanter

Læs mere

Vi elsker diamanter. Derfor tilbyder vi kun fremragende diamantkvaliteter. Hos acredo har hver diamant fra 0,3 ct et internationalt anerkendt topcertifikat.

Farvede allianceringe

Lad os inspirere dig

Himmelblå, æblegrøn og kirsebærrød - disse er blot nogle få af de fristende diamantfarver, du kan bruge til at designe din alliancering.

Du kan også vælge en af ​​de herlige safirfarver til dit eget personlige showpiece.

Farbige Memoires
Transparent Bild

Alliance-vielsesringe

Kærlighed ved første blik

Flot elegance kombineret med funklende diamanter på en diskret herrering eller damering.

Ringsæt med allianceringe

Kombinerer din lykke

Allianceringe står ofte ikke alene. De er perfekte til at blive kombineret med andre ringe. Lad os inspirere dig, så du kan skabe din egen stabel af glædelige minder.

acredo allianceringe

En alliancering giver dig mulighed for at fange det specielle i ​​øjeblikket. Allianceringe - også kaldet evighedsringe - står for særligt følelsesladede smykkeminder og betragtes som et tegn på påskønnelse for den tid, I har haft og har sammen - også ideelle som forlovelsesringe eller vielsesringe.

En diamantring af minder - Allianceringe

De har hverken en begyndelse eller en ende - allianceringe er et symbol på evighed og uendelig kærlighed. Hver diamant repræsenterer en særlig begivenhed. Forlovelsen, brylluppet, det første fælles hjem, børn eller en forfremmelse - den lykkelige oplevelse sammen er smukt kronet med en diamant og udødeliggjort i en alliancering. To varianter er mulige i sammensætningen af ædelstenene: Hvis diamanterne er sat i rækkefølge på den øverste del af ringen, kan nye diamanter gradvist tilføjes. Til sammen gør alle de smukke øjeblikke allianceringen til en lukket diamantring. Ringskinnen kan imidlertid også fyldes helt fra begyndelsen. Allianceringe af denne type er et meget populært valg som vielsesring.

Designvariationer for acredo allianceringe

Det, der karakteriserer en alliancering, er rækken af ædelsten af samme størrelse. Hos acredo er der en overflod af muligheder du kan benytte dig af i designet af dit personlige smykke. Tip: En alliancering er også meget velegnet som en komplementærring til vielsesringen. Vælg mellem en bred vifte af forskellige legeringer, metalfarver og former, stenstørrelser, diamantfarver og fatninger. Allianceringe i hvidguld, gult guld, roséguld eller platin er særligt smukke. Et meget populært valg er kanalfatningen, hvor toppen af metallet danner en kanal, som ædelstenene kiles ind i og derfor sidder meget sikkert fast.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.