Stilarter

Elegant

Elegant

Tidløs skønhed møder tysk håndværkskvalitet. Kombiner fine designdetaljer med fremragende profilformer. Moderne klassikere med personlighed til din kærlighed.

Oplev stil

Cool

Find sande udsagn for din kærlighed. Forførende platin, brede ringe og et klart design giver vielsesringene betydning. En inspirationskilde til jeres dybe bånd - ikke kun tydeligt synligt, men også værdifuldt.

Oplev stil

Cool
Naturlig

Naturlig

Den naturlige skønhed afspejles i disse sensuelle smykker fra acredo. Havets bølgebevægelser og harmonien i de blidt bølgende landskaber er indfanget i dekorative designs til din kærlighed.

Oplev stil

Luksus

Luksus - betagende ringe til jeres fælles liv. Udsmyk dine ringe eller smykker med en overflod af usædvanlige sten. Der venter dig funklende bånd med brillantslebne diamanter, ringe helt dækket af diamanter og diamanter med internationale topcertifikater.

Oplev stil

Luksus
Urban

Urban

Den moderne livsstil er præget af tempo og forandring. Det kræver enkle smykker til skiftende omstændigheder. Skab ringe eller smykker til dit hjertes ønske med vores innovative designer. Forstærket med en diamant eller subtile detaljer.

Oplev stil

Kreativ

Hver acredo vielsesring er helt unik. Sektionerne, farverne og ikke mindst graveringen af jeres kærlighed gør den helt speciel. Tag jer tid som par og vær kreative. I designer . Vi gør jeres vielsesring drømme til virkelighed.

Oplev stil

Kreativ
Romantisk

Romantisk

Blide følelser bliver til stor kærlighed. Fejr den mest specielle dag i dit liv med acredo vielsesringe. Blidt roséguld med en smuk hjertediamant, feminine forlovelsesringe eller fine allianceringe fortæller historier om de romantiske øjeblikke i livet.

Oplev stil

Klassisk eller moderne,
udsmykket eller minimalistisk -
hvilken type er du?

Oplev stil