Cool vielsesringe og forlovelsesringe | acredo

Cool Stil

Cool forlovelsesringe og vielsesringe er kendetegnet ved et klart design. De er kærlighedserklæringer, som også må være lidt bredere.

De bedste ædelmetaller til cool ringe er hvidguld, gråguld og platin. Det sølvfarvede look kombineres ofte med sorte diamanter og carbon eller bæres rent.

Designet er bygget på lige eller let buede profilformer uden dikkedarer, og netop derfor har det den cool effekt, som vores brudepar søger.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Smarte vielsesringe - ægte udtryk med klart design

Et bryllup i cool stil er det modsatte af et prinsessebryllup. Både når det gælder bryllups outfit og vielsesringe, foretrækker det cool brudepar enkle, udtryksfulde former med en klar linje. I stedet for legesyge ornamenter og klassisk guld, monokrome, skinnende sølvfarvede legeringer, minimalistiske designs og symmetriske former ønskes. Det, der er cool, selv med vielsesringe, er det, der er rent og følger en klar linje.

Cool vielsesringe er klare

Tro mod mottoet "less is more" fokuserer den cool ringtype på et klart budskab, som den udtrykker gennem brede ringbånd i hvidguld af høj kvalitet eller fint platin og en klart arrangeret stenfatning.

Cool vielsesringe er selvsikre

Det cool brudepar sætter med deres vielsesringe et klart synligt og samtidig værdifuldt symbol på deres intime bånd. De er fascinerende selvsikre og lever op til deres høje forventninger gennem enkle designs med stilfulde detaljer og udsøgte diamanter.

Cool kombination

Vielsesringe af hvidguld, platin eller palladium bliver særligt unikke, når de kombineres med en ædelsten. Næppe noget ædelmetal kan kombineres med diamanter så godt som en hvid legering. Hvis en brillantsleben diamant på ydersiden af ringen er for iøjnefaldende, er det også muligt at sætte den ind i ringbåndet til en personlig indgravering. Gør en ægte kærlighedserklæring med vores Style Cool vielsesringe - opdag vores populære cool kollektion!

Cool forlovelsesringe

De cool vielsesringe harmonerer også perfekt i kombination med en forlovelsesring, en solitaire eller en alliancering.
Forlovelsesringe med en spændingsfatning udstråler en ubeskrivelig lethed og elegance gør et ringsæt komplet. En smykketilføjelse fungerer vidunderligt med enkle halskæder og diamant ørestikker.