Luksus vielsesringe og forlovelsesringe | acredo

Luksus Stil

Fantastisk, betagende, smuk - sådan kan de luksuriøse vielsesringe og forlovelsesringe fra acredo beskrives.

Luxury Style er et fyrværkeri af diamanter. Små og store diamanter i forskellige former henrykker med deres gnist dag efter dag. Perfekt udformede ringformer er sande håndkarameller, der simpelthen føles gode.

Skab din egen drøm - i livet, i kærligheden og i dine ringe.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Vielsesringe i luksusstil - et fyrværkeri af diamanter

Mange piger drømmer om et bryllup med masser af glamour og glitter. Vores luksuriøse vielsesringe med fremragende diamanter matcher denne drøm.

Luksuriøse kærlighedssymboler

Et bryllup i luksusstil kræver glamourøse kærlighedssymboler med høje karat. Acredo kollektionen "Celebration" fortryller med betagende ringsæt med ekstraordinære diamantringe til et liv sammen. Hver diamant i disse vidunderligt luksuriøse vielsesringe mindes et særligt øjeblik. Med funklende diamantringe fejrer I livet og kærligheden og holder fast i jeres fælles minder for evigt.

Luksuriøst platin til evigheden

Alvoren af diamanter i fuldt indfattede ringbånd sætter brudens luksuriøse look i gang for livet. Som materiale til deres vielsesringe foretrækker par, der elsker luksus, ædelt og kostbart platin samt højkarat gult guld. Disse klassikere blandt legeringer i kombination med hvidligt skinnende diamanter ser ganske enkelt fantastisk ud.

Luksusdiamanter

De eksklusive luksusringmodeller med brillantslebne diamanter imponerer ikke kun med deres tidløse skønhed, men også med den kompromisløse kvalitet af fremragende, internationalt certificerede diamanter.

Der kan heller ikke være nok glitrende diamanter til forlovelsesringen og minde ringen i glamour stil. Acredo luksuskollektionen, hvad enten det er som enkeltring eller i et sæt, er kendetegnet ved overdådig stenfatning. Gå på opdagelse i henrivende ringdrømme og bliv inspireret.