Urban stil vielsesringe | acredo

Urban Stil

Bylivet er hurtigt, ofte støjende og hektisk. Det kræver fleksibilitet og tilpasningsevne. Krav, som også skal opfyldes af forlovelsesringe og vielsesringe, der bæres i et bymiljø.

Den urbane stil kræver forlovelsesringe og vielsesringe, der let kan kombineres med andre smykker, og som er modstandsdygtige. Samtidig skal de være raffinerede og individuelle.

Sande kombinationskunstnere er sølvfarvede vielsesringe af hvidguld eller platin. Sidstnævnte er særligt hårdfør og modstandsdygtig. Lad dig inspirere og skab dit eget individuelle design, der passer til din urbane livsstil.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Urban vielsesringe - afslappet og tilpasningsdygtig

Den urbane livsstil er kendetegnet ved hastighed, ubegrænset mangfoldighed og konstant forandring. Findes der vielsesringe, der passer til denne urbane livsindstilling? Det kræver innovative, originale smykker, der let tilpasser sig stilen, forandringerne og hverdagen.
Det skal være afslappet, samtidig se godt ud og naturligvis være moderne. Den urbane type kan lide at vælge enkle vielsesringe kombineret med et individuelt præg.

Urban er platin

Den urbane livsstil er ofte turbulent. For vielsesringe betyder det, at de skal kunne holde til noget. Platin er robust og derfor perfekt egnet til livet i byen. Med urbane vielsesringe i platin vil du føle dig godt tilpas i hele livet. Også på grund af dens særligt smukke fornemmelse og vidunderlige vægt. Platin er legeringen til den urbane livsstil.

Urban individualitet

Det urbane look bliver altid fortolket individuelt og genopfundet, også når det gælder vielsesringe og forlovelsesringe. Ved at kombinere den rene hvide platinlegering med et særligt farvespil, diskrete overflader eller enkle detaljer skabes individuelle ringdrømme. Karismatiske stenfatninger er absolut på mode som iøjnefaldende detaljer, ikke overdressed, men stadig stilfuldt.

Urban vielsesringe perfekt suppleret

Enkle, men glamourøse smykker supplerer perfekt casual vielsesringe og afrunder dygtigt den urbane stil. De moderne smykkesæt fra acredo bestående af en diamantring, ørestikker og halskæde er vidunderligt koordinerede og ser godt ud som individuelle smykker eller bæres harmonisk i kombination.