vielsesringeStylesElegant

Elegant Stil

En vis tidløshed er vigtig for vielsesringe, fordi de skal give glæde hele livet igennem. Elegance med sin tidløse skønhed er derfor et vigtigt designkriterium hos acredo. Vi har indarbejdet det som et princip i vores designfilosofi.

De elegante vielsesringe og forlovelsesringe fra acredo er især kendetegnet ved tidløs skønhed og diskrete designdetaljer. Elegance, der udtrykker sig i æstetik, harmoni og en vis naturlighed.

Med elegance og liv i ægteskabet. Lad dig inspirere og skab din egen.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Elegante vielsesringe - moderne klassikere med personlighed

Elegance finder sit udtryk i en naturlig og harmonisk æstetik. Grundlaget er en sikker, kultiveret stil kombineret med høj kvalitet. Elegance er altid langtidsholdbar. Derfor passer den elegante stil så godt til acredo og er afgørende for formsproget i vores design. Den perfekte vielsesring i den elegante stil præsenterer sig klassisk, som regel i én farve og med en afdæmpet stenfatning. Brudepar, der vælger en elegant stil, sætter pris på tidløs skønhed og tradition.

Elegante farver til vielsesringe

Bryllupsringe i guld foretrækkes ofte. Fascinationen af den gule guldlegering har eksisteret i generationer og er gået i arv i familien fra bedstemødre og mødre til døtrene. En lidt moderne variant viser en anden farve inde i ringen end den, der er synlig på ydersiden. For dem, der kan lide det mere subtilt, har acredo for nylig lanceret Signature, en guldlegering, der ligger mellem rosa og hvid i farven og smigrer perfekt til næsten enhver hudtone.

Elegance og individualitet

Elegante par ser deres vielsesringe som mere end blot et særligt smykke. Frem for alt er der fokus på den unikke karakter af deres personlige kærlighedssymboler. Med acredo udtrykker de dette gennem individuelle graveringer eller subtile designdetaljer i strålende fremstillingskvalitet. Kombinationen af fremragende profilformer med stilfulde detaljer og ædle accenter skaber elegante ringdrømme af imponerende skønhed.
Disse moderne klassikere mister ikke noget af deres æstetiske appel, tværtimod er de fascinerende smukke og udstråler ren lidenskab og elegance - for livet igennem. Oplev de smukkeste vielsesringe i acredos kollektion af elegante bryllupsringe.

Elegant add-on

Klassiske guldsmykker med diamanter er et perfekt match til elegante vielsesringe. Dette omfatter stabelringe eller en alliancering, som fanger livets dyrebare minder i form af diamanter og supplerer vielsesringen på en særlig måde for at skabe et ringsæt. Det elegante ringsæt afrundes med en klassisk forlovelsesring, hvor midterstenen er i fokus og holdes sikkert fast af en diskret indfatning.