Design af naturlige vielsesringe og forlovelsesringe | acredo

Naturlig Stil

Elsker du naturen med dens harmoniske og organiske former? Så er den naturlige stil det rigtige valg for dig.

Her præsenterer vi forlovelsesringe og vielsesringe med særligt harmonisk afrundede former og detaljer, der minder om havets bølger, blide bakkelandskaber eller blade.

Lad dig inspirere af vielsesringe med diamanter i farven Forest Green. Skovens farve for uendelig kærlighed. Naturen - vores smukkeste ledsager for livet sammen.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Naturlige vielsesringe - til brudepar, der føler sig forbundet med naturen.

Naturelskere sætter pris på harmonisk designede, sensuelle smykker med dekorative former og stilfulde, diskrete designs. Inspirationen til vores Natural Style vielsesringe kommer fra naturens skønhed. Lige så smigrende som havets bølger er looket i vores "Caresse" vielsesringskollektion. Designet af vielsesringene med bølger eller farvede nuancer i bølgedesign afspejler naturens harmoniske former, hvad enten det er havets blide bølger, landskabets yndefulde form eller planternes blomsterform.

Vielsesringe inspireret af naturen

Unikke kunstværker skabes ved at kombinere flere bølger og farver. Disse er kærligt håndlavet i egf's vielsesringmanufaktur i Pforzheim og opfylder dermed de højeste kvalitetsstandarder. Diamanter i forskellige størrelser kroner vielsesringe med bølgedesign.

Stjernehimmel - et ægte naturopvisning

Funklende diamanter pryder vielsesringene i vores "Stardust"-kollektion lige så smukt som stjernerne på himlen. Vielsesringe med en stjernehimmel er blændende blikfang på ringfingeren og bringer kærlighedens unikke karakter i harmoni med naturens skønhed.
De fine forlovelsesringe er det perfekte supplement til vores vielsesringe med bølgedetaljer eller stjernehimlen.

Certificeret nærhed til naturen

For os har god stil i en årrække omfattet respekt for naturen. Derfor er vi meget opmærksomme på kvaliteten af vores produkter og sporbarheden i vores forsyningskæde. Som producent af acredo ringe har egf Manufaktur været RJC-certificeret siden 2017. Dette garanterer bæredygtighed og socialt ansvar.