Romantiske vielsesringe og forlovelsesringe | acredo

Romantisk Stil

Hjertet som symbol på kærlighed er ren romantik. Derfor spiller det en stor rolle i romantiske ringe sammen med perleindfatninger.

Om det så er i form af hjerteformede eller hjertearrangerede diamanter, hvad enten det er som et dekorativt bånd af hjerter eller som en romantisk indfatningsdetalje i forlovelsesringene.

Oplev de delikate og romantiske designs fra acredo, som er lavet med kærlighed i Tyskland.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Romantiske vielsesringe med smukke detaljer

De sarte følelser bliver til stor kærlighed. Især nyligt forlovede par længes efter et strejf af romantik. Med valget af deres vielsesringe sætter de et tegn på deres kærlighed og holder fast ved deres romantiske øjeblikke for evigt.

Romantiske vielsesringe med Milgrain

Vores vielsesringe fra kollektionen "Millgriff" giver skøn inspiration til romantikere. Millgriff beskriver et perlemorsagtigt, filigranmønster, der ligner tusind korn, der er sat på række. Den håndgribelige perleglans skaber et smukt glimmer i ringene og forbedrer deres udseende enormt.
Romantiske vielsesringe med et mønster af perleriller gør altid en god figur på ringfingeren og er populære modeller for både dame- og herreringe. De klassiske ringfatninger suppleret med funklende diamanter har en fortryllende romantik med en vis vintagecharme. Oplev vores romantiske vielsesringe med smukke Milgrain-detaljer til den smukkeste dag i dit liv.

Hjerte og roséguld - ren romantik

Vielsesringe i smigrende roséguld er delikate og poetiske. Fortryllende hjertediamanter eller brillantslebne diamanter sat i form af et hjerte giver smykkerne et særligt romantisk præg. Med disse smykker er fokus på designet - hjerteformen - i højsædet. For forelskede trendsættere er vores romantiske vielsesringe det perfekte tilbehør.

Forlovelsesringe til romantikere

Oplev de bedårende forlovelsesringe med hjerteelementer indarbejdet i indfatningen. Hjertet som et symbol på kærlighed og liv er absolut i fokus i disse forlovelsesringe fra vores "Cordial"-kollektion. Bliv inspireret og giv dit hjerte væk med en forlovelsesring fra acredo.