Kreative vielsesringe | acredo

Kreativ Stil

De kreative forlovelsesringe og vielsesringe fra acredo er farverige, muntre og helt individuelle.

Vælg mellem et uforligneligt repertoire af detaljer og design dine personlige kærlighedssymboler. Fra kombinationen af forskellige overflader, forskellige farver, dekoreret med diamanter, opstår der med garanti unikke ringe, der passer til dit liv, din kærlighed og din stil.

Opdag din indre kunstner og kom i gang.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Kreative vielsesringe - 100% unikke

Når de vælger vielsesringe, er kreative brudepar individuelle, værdsætter deres egen karakteristiske stil og foretrækker også et design, som ikke alle har. Fantasifulde mennesker elsker at designe, at forme. Derfor elsker de også acredos vielsesringe - de er helt individuelle takket være de mange designmuligheder.

Kreative muligheder

Fra valg og fordeling af farver til ringenes riller og stenfatninger og ikke mindst ved indgravering af deres personlige kærlighedsbudskaber er der ingen grænser for deres kreativitet. Med acredo vielsesringskonfiguratoren har du mulighed for at skabe din egen for at udtrykke din individuelle stil.
Kreative typer har en tendens til usædvanlige legeringer og farvekombinationer som f.eks. subtil grå og hvid med en rødguld eller carbon kombinationer. Med udformningen af overfladen, der spænder fra mat til poleret til hamret, skaber de en spændende struktur og dermed effekt af de kreative vielsesringe. De kreative pars ringdrømme krones af udtryksfulde detaljer som usædvanlige indfatninger, samlinger eller særlige stenindfatninger, ofte med farvede diamanter.

Kreative graveringer

Det særlige ved det personlige kærlighedsløfte må naturligvis ikke mangle - graveringen. Lad kreativiteten få frit løb, og udødeliggør din egen håndskrift, små tegninger eller endda dit fingeraftryk.
En usædvanlig kreativ tendens kan ses i de stigende graveringer af kærlighedsbudskaber på ydersiden af ringene. Det er ganske vist en smuk idé ikke at skjule de personlige detaljer på indersiden, men at gøre dem selvsikkert synlige for alle.

Kreative forlovelsesringe

Forlovelsesringe, der følger den kreative trend med at være markante og usædvanlige, kan findes i vores "Charisma"-kollektion.
Diamanter i forskellige former med fantasifulde indfatninger kroner ringene. Charmen i disse forlovelsesringe forstærkes af en stenfatning på siden eller særlige samlinger. Forlovelsesringe med vedhæftede fatninger har den samme ringskinne som vielsesringe. Derfor har de ikke kun samme kvalitet, men passer også perfekt til vielsesringen. I et individuelt ringsæt, også i kombination med en alliancering, gør de en særlig god figur.