Sorte vielsesringe | acredo

Sort Vielsesringe

Vi er magisk tiltrukket af sorte vielsesringe. Sort er elegant og dominerende på samme tid.

En subtil sort detalje skabes af sorte diamanter, der er indfattet i guld eller platin. Et stærkere udtryk opnås ved at bruge kulstof.

Elegant eller rockabilly - valget er dit.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Sorte vielsesringe

Farven sort

Sort er farven for elegance, diskretion og enkelhed. Sort er magisk. Sort er design. Mange designere erklærer sort for at være deres yndlingsfarve til kjoler. Den lille sorte kjole, den tidløse klassiker, som Coco Chanel skabte i 1926, blev oprindeligt betragtet som revolutionerende på grund af farven og blev sidenhen berømt.

Sorte vielsesringe

Vielsesringe med sorte detaljer som kulstof eller sorte diamanter har et elegant look. På den anden side er de magiske med en mystisk aura. Sorte vielsesringe udstråler styrke, dominans og autoritet. De er ringe til seje fyre med en rocker-stil.

Sorte vielsesringe design

Det er nemt at designe sorte vielsesringe. Du skal blot vælge din favoritmodel i galleriet, åbne de sorte vielsesringe med konfiguratoren og foretage de ønskede ændringer med hensyn til form, farve, legering eller stenfatning. Du kan altid spørge en af vores kompetente lokale partnere til råds og få hjælp til desinget. Dine unikke sorte vielsesringe er Made in Germany med kærlighed.