Carbon vielsesringe | acredo

Carbon Vielsesringe

Kulfiber giver en slående kontrast til guld- eller platineringe med sin mørke farve og karakterfulde struktur.

Det ekstremt stærke og lette materiale giver vielsesringene en ekstraordinær følelse.

Sæt detaljer med kulfiber og design smarte vielsesringe individuelt med acredo konfiguratoren.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Carbon vielsesringe

Start et vidunderligt ægteskab med et ekstraordinært, men mest ukendt materiale: vielsesringe af carbon er stadig en sjældenhed i smykkeverdenen og er sammen med sølv og palladium et andet godt alternativ til klassiske vielsesringe. Med vielsesringe af carbon vil du tiltrække alle øjne: Kombinationen af mørkt carbon med guld eller hvidguld skaber f.eks. unikke og slående kontraster. Carbon er også fem gange stærkere end stål, så vielsesringe i carbon er ikke kun et symbol på det stærke bånd i jeres ægteskab.

Carbon vielsesringe: lethed og komfort i en ny æra

En let og ubekymret start ind i en fælles fremtid - det er mange pars ønske ved deres bryllup. Med vielsesringe & bryllupsringe af carbon vil det helt sikkert lykkes: for vielsesringe af carbon er lette og udmærker sig ved deres særlige bærekomfort. Derfor er de den ideelle løsning, især for folk, der aldrig har båret ringe før.

Du vil glemme, at du har en ring på efter få timer, men kærligheden til din partner og det kontrastfyldte design af dine carbon vielsesringe vil minde dig om det. Carbon er et meget hudvenligt materiale og er derfor også velegnet til allergikere. Det matte blanke og strukturerede udseende gør carbon vielsesringe til moderne og unikke smykker.

Valget er dit - med acredo vielsesringskonfiguratoren.

Ved hjælp af acredo vielsesringskonfiguratoren kan du selv vælge egenskaberne for dine vielsesringe i carbon og teste forskellige varianter. Bestem selv, hvor meget du ønsker, at dine vielsesringe i carbon skal skille sig ud fra mængden: store kontraster, funklende diamanter, usædvanlige former. På acredo vielsesringskonfiguratoren kan du klikke dig igennem forskellige designs og sammenligne kombinationerne. På et af vores mange steder har du mulighed for at opleve komforten i dine carbon vielsesringe live. Koordinér dine ønsker og ideer til dine carbon vielsesringe med vores rådgivere og design således individuelt det faste bånd til dit ægteskab.