Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Vielsesringe fremstillet af carbon

Begynd et vidunderligt ægteskab med et ekstraordinært, men ikke så ofte anvendt materiale i smykkeverdenen. Sammen med sølv og palladium er en carbonring et flot alternativ til en klassisk vielsesring. Ved at kombinere det mørke carbon med for eksempel guld eller hvidguld får du en slående kontrast i vielsesringen. En ring, der vækker opsigt, og som desuden symbolerer et stærkt bånd i jeres ægteskab, da carbon er fem gange stærkere end stål.

Vielsesringe af carbon: Smukke, lette, anderledes og komfortable.

En let begyndelse på en fælles fremtid er noget, de fleste par ønsker sig på den store dag. Og vielsesringene bør i hvert fald ikke være nogen hindring. Carbonringe er lette og komfortable og dermed perfekte, hvis du for eksempel ikke er vant til at gå med ring.

Efter et par timer vil du helt glemme, at du har en ring på, fordi carbonringen føles så let på din finger. Men bare rolig - skønheden i vielsesringe af carbon skal nok minde dig om jeres smukke løfte til hinanden. Carbon er et meget hudvenligt materiale og er derfor velegnet til personer med allergi. Det matte og stramme look i et sæt vielsesringe af carbon er et unikt, moderne valg.

Det er dit valg - acredo online designprogram

I acredos designprogram er du designeren af din vielsesring. Og du bestemmer selv, hvor meget du vil skille dig ud med ringen. Vælg kontraster, funklende diamanter, usædvanlige former og materialer. I designprogrammet kan du nemt klikke rundt i forskellige designs og sammenligne kombinationer. Du er også velkommen til at besøge vores butik, så du selv kan opleve den komfortable følelse med en ring af carbon.
Kom forbi og fortæl os om jeres ønsker og ideer til unikke vielsesringe.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.