Vielsesringe SECRET HEART® | acredo

SECRET HEART® er kærlighed

Det er ren magi: Når du har ringen i hånden, kan du se formen af et hjerte. Når du bærer den på din finger, forvandler hjertet sig til en blid bølge.

At bringe mere kærlighed, lykke og glæde ind i hverdagen - det er kernen i SECRET HEART® og vores erklærede mål. Derfor ledsages vores handlinger hver dag af dette motto: "Der kan ikke være nok kærlighed i verden".

Vielsesringe og forlovelsesringe med det skjulte hjerte: SECRET HEART®. Opdag hemmeligheden om kærligheden i en ringform.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

SECRET HEART® - Vielsesringe med det skjulte hjerte

Diskret romantik og lidt hemmelighedskræmmeri kendetegner SECRET HEART® mærket og partnerringe, forlovelsesringe, vielsesringe og gaver designet med det skjulte hjerte.

Det er detaljen, der er designet. Efter dette motto brugte designeren Markus Franz sit håndværk og sin passion til at skabe den særlige hjerteform på SECRET HEART®, som, når den ses oppefra, bliver synlig på siden af ringene. Et fortryllende hjerte.

SECRET HEART® - designet

SECRET HEART®-formen kan være repræsenteret på den ene eller begge sider af ringene. Dette resulterer i en lang række forskellige designs for SECRET HEART® vielsesringe. Spidsen af hjertet fungerer som et tilspidset element i vielsesringbåndet og fremhæver dermed også perfekt f.eks. en forlovelsesring. En forlovelsesring og en SECRET HEART® vielsesring passer perfekt sammen. Den centrale sten i forlovelsesringen står frit som en solist.

SECRET HEART® - Designet af SECRET HEART®-ringe, hvad enten det er partnerringe, vielsesringe eller forlovelsesringe, er muligt med eller uden diamanter. Hvis der vælges et design uden sten, er fokus på hjerteformen. Dette kan kombineres med en poleret, mat eller struktureret overflade på ringbåndet.

Diamanterne er naturligvis højdepunkter, der understreger SECRET HEART®-designet. Afhængigt af antallet og indfatningen af stenene skabes vielsesringe i forskellige stilarter fra klassisk elegant til luksuriøs. Under alle omstændigheder går de lige til hjertet.

SECRET HEART® - Forslag med hjerte

Et par ringe med SECRET HEART®-designet på dame- og herreringen udgør en vidunderlig partnerring. Hvordan kan du erklære din kærlighed mere diskret end med et skjult hjerte?

En enkelt SECRET HEART® ring til dit hjertes dame er det perfekte frieri. Med funklende diamanter er glæden helt sikkert dobbelt så stor.

SECRET HEART® og acredo - to mærker med ét motto: Der kan ikke være nok kærlighed i verden. Lad dig inspirere og bring glæde og lykke ind i din hverdag.