Slanke og smalle vielsesringe fra | acredo

Slank og smal Vielsesringe

Kollektionen Charme viser unge, sofistikerede og uendeligt alsidige slanke vielsesringe.

Smalle vielsesringdesigns med en bredde på op til 3 mm fortryller med deres finesse. Desuden kan de kombineres fremragende til et ringsæt.

Den mindste bredde for smalle vielsesringe er 2,0 mm. Fra denne bredde kan der hos acredo designes ringe med forskellige profiler.

De smalle vielsesringe i vores Charme-kollektion ser ikke kun fortryllende ud i sig selv. De er perfekte som et supplement til forlovelsesringen.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Smalle vielsesringe - Hvis du elsker det delikate...

...så vælg smalle vielsesringe fra acredo. Delikate, smukke og elegante - smalle vielsesringe fra acredo opfylder enhver stil og smigrer smukt dine hænder. Uanset om det er i yndefuldt guld eller poleret platin, er smalle vielsesringe fra acredo smukke i alle materialer og legeringer. De fine ringe er nemme at kombinere og passer til ethvert tilbehør. Med smalle vielsesringe fra acredo understreger du et tidløst look og fine detaljer.

Smalle vielsesringe: særlig charme til en lav pris

Vielsesringe fra Charme-kollektionen er unge, sofistikerede og uendeligt alsidige. Ud over en særlig elegance tilbyder vores smukke vielsesringdesigns et optimalt prismæssigt forhold mellem pris og ydelse. Oplev mangfoldigheden af vores fine, prisvenlige kollektioner og vælg dit personlige smykke Made in Germany.

Med acredo vielsesringskonfiguratoren kan du skabe selv slanke vielsesringe til den pris, du ønsker. Prisbillige, men samtidig et symbol af høj kvalitet på jeres dyrebare kærlighed: det er smalle vielsesringe fra acredo.

Plads til to: kombiner smalle vielsesringe perfekt

Vielsesringdesigns med en bredde på op til 3 mm giver plads til flere. Smalle vielsesringe fra acredo er derfor ideelle til unikke ringsæt. Ved at kombinere dine ringe skaber du en særpræget stil og giver din smalle vielsesring en personlighed. Kombineret med en alliancering fortæller de smalle vielsesringe historien om jeres kærlighed og ægteskab. For der er ingen bedre måde at udtrykke det evige bånd med din partner på - end ved at forene en vielsesring og en alliancering.