Diamant vielsesringe | acredo

Vielsesringe med diamanter

Lad dig inspirere af de smukkeste vielsesringe med diamanter. Fejr livet og kærligheden med vores Celebration-kollektion.

Hver diamant i disse vidunderlige vielsesringe minder dig om et særligt øjeblik.

Oplev vielsesringe eller bryllupsringe med diamanter på eller på siden af ringbåndet, arrangeret lige, diagonalt eller i bølger.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Vielsesringe med diamanter

Piger drømmer om at blive gift i en tidlig alder. For det meste glitrer og funkler det i disse drømme. Bryllupskjolen er fyldt med små sten og på vielsesringene spreder diamanterne deres fyrværkeri. Denne drøm om vielsesringe med diamanter ledsager de unge kvinder indtil det faktiske øjeblik, hvor de udveksler ringe ved bryllupsceremonien.

Diamant vielsesringe med kvalitet

Med vores kollektionssegment Celebration minder vi om den unge piges drøm og tænder fyrværkeri for kærligheden. Det er vigtigt, at alle diamantbryllupsringe, diamantringe eller allianceringe hos acredo er underkastet de særlige hærdningsprocesser ved fremstilling af vielsesringe. Dette gør dem mere holdbare end konventionelt støbte vielsesringe med diamanter.

I vores katalog finder du et bredt udvalg af vielsesringe med diamanter arrangeret i lige, diagonale eller bølgede former på ringen. Vi kan endda sætte diamanter på siden af vielsesringene på forskellige måder. Det eneste, der kræves, er en lidt fladere form på siden og en vis ringhøjde. De uddannede rådgivere i vores partnerbutikker giver gerne deres viden herom videre.

Brillant- og diamantringe

Ved vielsesringe med diamanter er det ikke kun runde sten, der kommer på tale. Kvadratisk slebne prinsessediamanter eller rektangulære baguettediamanter, der er sat som diamantringe, skaber et moderne, reduceret look. Særlige vielsesringe med diamanter skabes ved skiftevis at sætte brillant- og baguette-diamanter.

Hos acredo kan du blandt en række forskellige indfatningstyper vælge den type, du bedst kan lide til dine vielsesringe med diamanter. Fra den glatte variant, over traditionelle pavéfatninger med forskellige indfatningsformer til moderne kanal- eller brofatninger har vi helt sikkert en indfatningstype, der passer til dine drømme.

Inspiration og design

Og det mest interessante: med acredo konfiguratoren er det nemt at designe. Vælg de vielsesringe med diamanter, du kan lide i kataloget, og lav ændringer. Måske tilføjer du en perlerille. Eller du ændrer antallet af sten, størrelsen eller diamantkvaliteten. Eller måske bliver et diamantbånd i enden til et dobbeltbånd, eller du tilføjer en stor diamant i midten af dine vielsesringe. Under alle omstændigheder ønsker vi dig god fornøjelse.