Hammerslåede vielsesringe | acredo

Hammerslåede vielsesringe Strukturer

Hammerslåede vielsesringe har en vidunderlig struktur og et håndlavet udseende, hvilket gør dem meget trendy.

Ud over de hamrede vielsesringe viser vi dig designs med andre acredo overflader såsom crushed, glamour, crisscross, natur, reflex. Hver tekstur har sin egen charme.

Inspireret af naturen bliver dine vielsesringe endnu mere individuelle.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Hammerslået vielsesringe - altid unikke

Forsigtigt, men målrettet, placeres det ene hammerslag ved siden af det andet. Slutresultatet er den unikt strukturerede overflade af de hamrede vielsesringe. Denne fås i enten en blank eller mat udgave og vil med garanti forskønne enhver ring. Resultatet er et meget naturligt look, der ser endnu mere spektakulært ud, når det kombineres med diamanter. Det er ligegyldigt, om diamanterne bæres separat til den hamrede vielsesring i form af en alliancering, eller om de allerede er indfattet i vielsesringene.

Historien om håndværk

Hammerslåede vielsesringe fortæller historien om håndværket bag deres skabelse: En guldsmed, beskyttet af sit læderforklæde, holder ringen i sine hænder og påfører forsigtigt strukturen med den lille hammer. Hammerslåede vielsesringe er et kunstværk.

Smalle, hamrede vielsesringe, der bæres sammen med forlovelsesringen, er særligt populære. Der spilles ofte med kontraster: forlovelsesringen er skinnende, vielsesringen er mat hamret. På denne måde kommer begge ringe til deres fulde ret og udgør stadig et harmonisk ringsæt.

Hammerslåede vielsesringe & mere

I modsætning til de hamrede vielsesringe har ringe med crushed-, glamour- eller matte overflader en noget finere struktur. Solidt guldsmedehåndværk er grundlaget for de 3 overflader, som er inspireret af naturens skønhed. Disse er crisscross, reflex og natur. Crisscross står for det håndværk, der ligger bag håndlavede tekstiler fremstillet af naturfibre som hør eller hamp. Reflex minder om blide bølger, hvor lysets refleksioner muntert reflekteres. Nature minder om træets teksturerede bark eller strukturerne i tørret jord.

Uanset hvilken inspiration du vælger, er du med acredo overfladerne garanteret at skabe unikke ringe af din kærlighed.