Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Klassiske vielsesringe - Classic

Klassiske vielsesringe

I århundreder har vielsesringe været symbol på evig kærlighed og et stærkt bånd. Verden over fortsætter brude og gomme den fine tradition.
Vielsesringe skal ikke blot kunne holde til hverdagens strabadser, men også være i et langtidsholdbart design. En klassisk vielsesring er tidløs og enkel. Ved at tilføje smukke diamanter, elegante komplimentærringe eller andre trend-smykker får de klassiske vielsesringe et unikt udtryk.

Et stort udvalg af klassiske vielsesringe

Hos acredo får brudeparret et stort udvalg af forskellige metaller, diamanter og andet tilbehør til rådgihed i designet af klassiske vielsesringe. I kan designe ringe i guld, hvidguld, rosé og platin, så de passer jeres individuelle ønsker. Tilføj for eksempel en enkelt diamant, og I har et meget elegant sæt ringe.

Eller giv din vielsesring et usædvanligt udtryk ved at vælge en flot diamant og kombiner med anderledes accessoires til dit bryllup. En anden fin mulighed er at give en klassisk vielsesring et personligt strejf ved at bære den sammen med en speciel komplementærring eller få indgraveret en personlig tekst.

Personlig fortolkning af klassiske vielsesringe

Du kan lave din egen fortolkning af et sæt klassiske vielsesringe ved at indarbejde egne idéer i designet. I acredos online designprogram kan du se og kombinere materialer med matchende diamanter, så du selv skaber klassiske ringe, der matcher din personlige stil. Vi hjælper meget gerne med at finde det helt rigtige udtryk og med at vælge farve og materiale til dine klassiske vielsesringe. I er velkomne i butikken, hvor vi er klar med rådgivning, hvis I ønsker det.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.