Mokume Gane vielsesringe | acredo

Mokume Gane Vielsesringe

Mokume Gane vielsesringe er enestående og altid 100% unikke. De vidner om den højeste kvalitet og håndværk.

Kombinationen af forskellige ædelmetaller resulterer i et naturligt mønster, der minder om træets korn. Mokume Gane har sin oprindelse i den japanske smedekunst.

Elsker du naturen og det ekstraordinære? Så er Mokume Gane vielsesringe lige noget for dig. Lad dig inspirere og start din egen tradition.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Mokume-Gabe vielsesringe

Den lille design-sensation med en wow-effekt!

Leder du efter usædvanlige vielsesringe? Vi har noget for dig: eksklusivt, påfaldende overvældende - og hvert af disse adjektiver kommer til kort. Med deres umiskendelige mønstre er vielsesringe fremstillet i Mokume Gane-teknikken helt sikkert blandt de mest fascinerende vielsesringe. Det får dig til at kigge to gange! Og vi ved det: En vielsesring forbinder ikke kun to mennesker, den kan også blive et samtaleemne.

Mokume Gane-designet på disse meget specielle vielsesringe er bølgeformet. Det er et kraftfuldt, vibrerende samspil af forskellige ædelmetaller: Palladium, grønt guld og rødguld udgør f.eks. en kraftfuld kombination. Selv inden for en farvefamilie giver palladium-sølv og palladium-platin en kraftfuld ekstravagance. Men hvordan skabes det karakteristiske design egentlig?

Mokume Gane vielsesringen: altid unik

Mindst to forskellige metaller smedes sammen i flere lag oven på hinanden for at danne en såkaldt lagblok. Jo flere metaller der er involveret, jo mere kontrastfyldt er mønstret. Mokume Gane betyder oversat "trækorn", og det er præcis, hvad det karakteristiske look minder om.

Denne gamle, kunstfærdige og meget tidskrævende proces, som stammer fra Japan, har et helt særligt kendetegn: Der er ikke to ringe, der ligner hinanden! Fordi forarbejdningen af metallerne altid resulterer i forskellige, unikke mønstre. En vielsesring kunne næppe være mere individuel. En egenskab, der giver din vielsesring endnu mere følelsesmæssig værdi.

Vielsesringe i Mokume Gane-mønsteret - fascinerende blanding af metaller

Mokume Gane-herreringen behøver ingen andre designelementer - det æstetiske mønster alene er nok til at gøre det. For damerne er det lidt anderledes. Når guld møder palladium og krones af en lille diamant i midten af ringen, udfolder vielsesringens feminine note sig. Det er også muligt at arrangere flere små sten: harmonisk indsat i mokume gane-mønsteret overbelaster de slet ikke den usædvanlige vielsesring.

Med acredo vielsesringskonfiguratoren kan I gennemgå alle mulighederne og sammen skabe jeres vielsesring i Mokume Gane-stil. Du bestemmer materiale, udseende og stil, og vi fremstiller din drømmevielsesring med den største omhu, passion og glæde - for det handler om følelser. I sidste ende vil du bære din personlige unikke Mokume Gane vielsesring på den smukkeste dag i dit liv.