Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Vielsesringe i platin

Vielsesringe af Platin

Din særlige dag skal være en dag, du husker resten af dit liv. En vielsesring i platin vil altid minde dig om dagens helt særlige betydning. Platinringe er kendetegnet ved deres høje grad af renhed. Platin er et hvidt metal, særligt holdbart, ekstremt dyrebart og eksklusivt. Det er dronningen af ​​alle materialer: platin er cirka 30 gange så sjælden som guld og derfor endnu mere værdifuldt.

Vielsesringe i platin til hverdag

På grund af dets tekniske egenskaber falmer platin ikke, mister ikke glans og viser færre tegn på slid. Desuden er platinringe et hudvenligt valg, og renhedsgraden i platin er 95 %. Til sammenligning er 18 karat hvidguld 75 % rent.

I modsætning til hvidguld er de ædle metaller i platinagruppen naturligt hvide. Hvid står for originalitet, renhed, naturlighed og dedikeret kærlighed. På grund af den store modstandsdygtighed over for slid og snavs ved dagligt brug er platin det optimale materiale at fatte sten sikkert i - bedre end de fleste andre ædle metaller.

Design vielsesringe lavet af platin

Design dine vielsesringe af platin online - acredo designprogram er nem at bruge og giver mange variationsmuligheder. Vælg fra vores brede udvalg af smukke og unikke platinvielsesringe. Vores personale i butikken giver gerne råd og inspiration til dit eget design af vielsesringe i det rene materiale platin.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.