Bryllupsringe og vielsesringe i platin | acredo

Platin vielsesringe Celeste

Platin er et meget sjældent og eksklusivt ædelmetal. Platin vielsesringe er derfor værdifulde.

Hos acredo kan du vælge mellem PlatinumGold, den ædleste af alle platinlegeringer, og RiverPlatinum, den hvideste af alle platinlegeringer.

Alle vores vielsesringmodeller kan fremstilles i platin. Lad dig inspirere og skab dine personlige platin vielsesringe.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Platin vielsesringe

Bliv gift og fejr denne begivenhed med en særlig fest. Denne unikke dag skal huskes for livet. Lad dig selv blive mindet om denne specialitet hver dag derefter: vælg vielsesringe i platin. En ting er sikker: du vil nyde denne særlige følelse af at blive gift med vielsesringe i platin i mange år fremover. Platin bryllupsringe er kendetegnet ved deres høje renhed. Platin er gennemgående hvidt, særligt slidstærkt og langtidsholdbart, yderst værdifuldt og eksklusivt. Det er dronningen af alle materialer: Platin er meget sjældnere end guld og derfor endnu mere værdifuldt. Det er ca. 30 gange sjældnere end guld.

Platin vielsesringe til hver dag

På grund af sine tekniske egenskaber er platin særligt velegnet som materiale til smykker, der udsættes for slitage, som f.eks. vielsesringe: Platin falmer ikke, er hundrede procent farveægte, har færre slidmærker og er meget hudvenligt. Renheden af platin er 95 %.

Til sammenligning er 18 karat hvidguld kun 75 % rent. I modsætning til hvidguld er ædelmetallerne i platin-gruppen naturligt hvide. Hvid står for originalitet, renhed, naturlighed og det særlige ved jeres kærlighed. På grund af sin særlige sejhed og næsten ingen slid holder platin også diamanterne i dine vielsesringe bedre fast end næsten alle andre ædelmetaller. Med andre ord er platin det bedste materiale til sikker indfatning af sten.

Design platin vielsesringe

Design dine vielsesringe i platin online - acredos vielsesringskonfigurator er nem at bruge og viser dig de mange variationer. Eller vælg fra vores store udvalg af smukke og unikke platin bryllupsringe. Vi rådgiver dig også gerne på stedet i vores mange butikker - lad dig inspirere af forslagene fra vores erfarne rådgivere. Uanset hvilken ring du vælger: Platin vielsesringe er rene følelser, for hele livet.