Moderne vielsesringe | acredo

Moderne Vielsesringe

Ukompliceret stil kendetegner de moderne vielsesringe fra acredo.

Moderne vielsesringe er nemme at kombinere med en forlovelsesring eller en alliancering. Uanset om de kombineres eller bæres alene, er de tilpasningsdygtige ledsagere i den turbulente hverdag.

Lad dig inspirere af vores udvalg af moderne vielsesringe og kombinér efter hjertens lyst. Smarte vielsesringe uopfordrende moderne.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Moderne vielsesringe

Det moderne er det, der behager her og nu. Moderne vielsesringe følger derfor tidens ånd, men skal alligevel finde balancen om tidløshed, fordi de skal ledsage os hele livet igennem. De smarte og underspillede moderne vielsesringe fra acredo opfylder dette nemt.

Moderne vielsesringe i hvid-rosé

Vi præsenterer moderne vielsesringe hovedsageligt i hvidguld med diskrete accenter i rosé- eller rødguld. Disse ringe er sande kombinationskunstnere. Næsten ethvert smykke er velegnet som supplement. Hvis moderne vielsesringe bæres sammen med en forlovelsesring eller en alliancering, har de en tilbageholden effekt. Hvis de bæres alene, tager de værdig plads og fortæller din personlige kærlighedshistorie.

Moderne vielsesringe med indre værdier

Moderne vielsesringe er enkle på ydersiden, men imponerer ofte på indersiden med utroligt kreative graveringer, der fortæller om at lære hinanden at kende, om at rejse sammen og om særlige fælles oplevelser. Fokuspunkterne er små brillantslebne diamanter eller moderne prinsesse- og baguette-diamanter. Den enkleste løsning er en moderne vielsesring i fint hvidguld eller imponerende tungt platin uden diamanter.

Moderne vielsesringe med en fremragende følelse

Mærk acredo forskellen. De moderne vielsesringe fra acredo har alle den fremragende komfort, som acredo-profilerne giver. Med profil menes ringenes form. I forbindelse med moderne vielsesringe kan denne være lige på indersiden og ydersiden, let buet eller stærkt buet. God fornøjelse med at prøve dem på.