Fancy vielsesringe | acredo

Fancy vielsesringe

Diamanter i specielle slibninger eller former som f.eks. hjertediamanter eller diamanter i navette-, dråbe- eller smaragdslibning er usædvanlige, men ønskede til vielsesringe.

Vores Fancy-kollektion er dedikeret til disse usædvanlige vielsesringe og bryllupsringe med ekstraordinære diamantslibninger.

Uanset om de er rene eller ledsaget af små brillantslebne diamanter, inspirerer Fancy diamantformerne. Bemærkelsesværdige vielsesringe for hele livet.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Fancy vielsesringe

Fancy vielsesringe

Evigtvarende højdepunkt af jeres kærlighed

Små smykker - stor betydning: specielle vielsesringe er en integreret del af bryllupsritualet. Fancy vielsesringe sætter meget specielle højdepunkter. Simple vielsesringe af guld eller platin er ikke længere alene. De er i bedste selskab med funklende diamanter i ekstravagante former. Rektangulær, firkantet, hjerteformet eller mandelformet? Hvis du leder efter noget særligt til dit livs vielsesring, er smarte vielsesringe med specielle diamantformer lige noget for dig. acredo FANCY-kollektionen tager dig med ind i den fascinerende verden af vielsesringe med de smukkeste diamanter i usædvanlige slibninger.

Snoet om din finger - specielle vielsesringe får dig til at stråle.

Et "Ja, jeg vil" bliver et højtideligt løfte, begyndelsen på en ny æra i et pars liv. Vielsesringen har en elementær symbolsk værdi: kærlighed i ringform - ingen begyndelse, ingen ende. Ædle legeringer og bærekomfort er kun to af de eftertragtede kendetegn. Mange brudepar ønsker en ekstraordinær vielsesring med en "unik" karakter. Og de ønsker den attraktive kontrast af diamanter af høj kvalitet - stadig oftere i særprægede og usædvanlige slibninger - som supplement til det skinnende ædelmetal. Fordi de ved det: For de ved, at diamanter i reneste kvalitet og raffineret design inspirerer hele livet.

Blinkende lys - de smukkeste slibninger til diamanter

Diamanter i særlige slibninger og former er usædvanlige, men alligevel meget eftertragtede til vielsesringe. Spektakulært design og fin harmoni mellem indfatning og diamantslibning taler for skønheden i disse små smykkevidundere. Her er en oversigt over de mest eftertragtede diamantformer til unikke vielsesringe:

 • Brillantslibning: den absolutte favorit
  I den runde og mest kendte brillantslibning kaster juvelen lysreflekser, der giver den sin fascinerende gnist. De maksimalt 58 facetter, der er placeret i den optimale vinkel, gør det muligt.

 • Princess-slibning: magisk firkantet
  Lyder som et eventyr! Princess cut-diamanten er kvadratisk og en relativt ny variant i intermezzo af raffinerede diamantslibninger. I begyndelsen af 80'erne skabte den en sensation som solitaire og blev en af de mest populære diamantformer til vielsesringe.

 • Baguetteslibning: ren følelse
  En rektangulær, lige diamant med en stor overflade. Der er mindre fokus på brillant, men slibningen understreger ædelstenens renhed. En baguette-diamant er simpel elegance for purister og kendere.

 • Marquise-slibning: brillant og ild
  Navette- eller marquise-slibningen er ligefrem magisk. Formen er helt naturlig og symmetrisk. En meget speciel diamant, der udstråler harmoni og gør vielsesringe umiskendeligt unikke.

 • Hjertet slebet: 100% kærlighed
  Hjerteslebne diamanter er helt sikkert en sten for romantikere. Hvad kunne være smukkere end symbolet på kærlighed udødeliggjort i en kostbar diamant? Ikke mindst derfor er vielsesringe eller bryllupsringe med en hjertediamant stjernernes darling.

Diamanter anses for at være mystiske og uforgængelige. Finesse og kvalitet gør deres udseende komplet. Oplev ekstraordinære vielsesringe med det individuelle præg fra FANCY-kollektionen. De strålende diamantkreationer handler om to menneskers kærlighed. Find din favorit eller skab dit personlige kærlighedssymbol med fancy diamanter med ringkonfiguratoren fra acredo.