Tofarvede vielsesringe | acredo

Tofarvede vielsesringe Complement

Tofarvede vielsesringe skabes ved enten en vandret eller lodret farveadskillelse.

Komplement betyder "at fuldende". I vores tofarvede vielsesringe supplerer to farver hinanden for at skabe en harmonisk helhed.

De mest populære farvekombinationer til tofarvede vielsesringe er hvid-gul, hvid-rosé og hvid-rød. Du kan frit vælge og skabe din egen.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Tofarvede eller flerfarvede vielsesringe

Vielsesringe med to eller flere farver kaldes tofarvede eller flerfarvede vielsesringe. I sidste ende skaber to normalt modstridende farver et harmonisk helhedsbillede.

Tofarvede vielsesringe fremstilles ved at samle to forskellige legeringsskiver ved hjælp af høje temperaturer. Hver legering reagerer forskelligt på temperaturerne. Sintring er en videnskab i sig selv. Gennem sintring bliver de to skiver i de tofarvede vielsesringe uadskilleligt forbundet med hinanden. Et smukt symbol på partnerskab eller ægteskab.

Tofarvede vielsesringe - aksial sintring

Tofarvede vielsesringe kan have en lodret eller vandret farveadskillelse. Den lodrette farveadskillelse resulterer i en farve inde i ringen og en anden farve uden på ringen. Dette kaldes også aksial farvesintring. Tendensen for tofarvede vielsesringe er kombinationer af hvid- eller sølvfarvede ædelmetaller som hvidguld eller platin med gul-, rød- eller roséguld. Ikke alt behøver at være ens i dag. Mange par bærer derfor de tofarvede vielsesringe i omvendt farveorden. Hun bærer ringen hvid indvendig og rosé udvendig, og han bærer ringen rosé indvendig og hvid udvendig. Vi opfordrer jer til at gøre jeres ringe lige så individuelle, som I er som par. Vær forskellige og alligevel ens.

Tofarvede vielsesringe - vandret

Den horisontale farveadskillelse viser næsten forskellige farveskiver på ydersiden af ringen. Der findes populære standarder for opdelingen af farveskiverne, f.eks. 1:1 farvefordeling for en ring, der er opdelt i lige store farvehalvdele. Der vælges også ofte en 1:2:1-opdeling. I denne opdeling består den tofarvede vielsesring normalt af den samme legering på over- og undersiden. I midten vælges en modsat farve, som kan være prydet med diamanter til damen.

Med tofarvede vielsesringe er du helt sikkert fleksibel. Du kan kombinere de tofarvede vielsesringe rigtig godt med sølvfarvede smykker. Men de varme nuancer passer også godt sammen. Jo finere farveskiverne er, jo mere filigran er designet af de tofarvede vielsesringe.
En diagonal eller bølgeformet farveadskillelse er noget særligt. Du finder også her vidunderlige inspirationer fra vores designere til dette. Lad dig inspirere og skab.