Signature guld vielsesringe | acredo

Signature vielsesringe 100% unik

Tidløs skønhed og tidsånd. Den unikke acredo Signature-legering kombinerer disse to kvaliteter.

Afhængigt af lysindfaldet fremstår den hvid-rosa med et strejf af beige. På den ene side gør det den til et perfekt match for acredo, mens den på den anden side virker afdæmpet og elegant. Perfekt til ekstraordinære vielsesringe, der vil ledsage dig i hele livet.

Den ædle nuance fås i 14kt og 18kt. Hvis du kan lide den flerfarvet, anbefaler vi en kombination med hvidguld eller platin.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Signature – 100% acredo

Man troede, at det var noget særligt. En unik legering, der afspejler vores ekspertise og passion for guld. Elegant og sofistikeret som acredos designmotto. Resultatet er acredo Signature. Signature blandt acredo-legeringerne, som er helt repræsentativ for mærket.

Forud gik en lang udviklingsproces, der involverede alle specialister. Designerne, strategien, støberiet - alle har bidraget med deres viden til udviklingen af den eksklusive acredo-legering. Endeløse tests var nødvendige, indtil den nye guldfarve var født. Indsatsen gav pote. Signature imponerer med sit tidløst elegante udseende i 14kt og 18kt.

Signature - designmulighederne

Lad dig inspirere af de forskellige modeller i vores katalog og vælg din(e) yndlingsmodel(er) i Signature-guldlegeringen. I det næste trin ændrer du ringene ned til mindste detalje for at skabe helt individuelle vielsesringe.

Med acredo Signature er alle overfladestrukturer mulige - fra poleret til hamret til crushed eller glamour. Ringene kan designes i en eller flere farver. I sidstnævnte tilfælde anbefales især kombinationen med hvide ædelmetaller som hvidguld, gråguld eller platin.

Romantiske ringe er skabt med legeringen Signature, når milgrain er valgt som et designelement. Strålende detaljer er sat især med hvide diamanter. Kombinationen med cognacfarvede diamanter har en meget naturlig effekt og tager på en legende måde trenden "menneske og natur" op.

Signature - Fremstillet i Tyskland

Når design og gravering af ringene er besluttet, produceres de med stor opmærksomhed på detaljerne i vores produktion i Pforzheim. Her fremstilles acredo Signature-legeringen internt, og dens kvalitet kontrolleres konstant. Bæredygtighed er et anliggende for os. Derfor har egf Manufactory i årevis været RJC-certificeret, og forsyningskæderne er gennemsigtige. Efter støbningen komprimeres ædelmetallet flere gange for at opnå den hårdhed, der er nødvendig for vielsesringe. Derefter får det den rette form, og ringene færdiggøres af guldsmedene. Når signaturringene har fået den individuelle gravering og bestået den endelige inspektion, er de klar til det vidunderlige øjeblik, hvor brud og brudgom holder vielsesringene i hånden for første gang.