Simple vielsesringe og bryllupsringe | acredo

Simpel vielsesring Ringe

Enfarvede vielsesringe er utroligt fleksible og har evig holdbarhed. Vores Channel-kollektion omfatter vielsesringe med brillantslebne diamanter og diamanter, der er sat i rette vinkler på ringbåndet. Dette kaldes en cross kanal-fatning.

Lad dig inspirere af vores forskellige fortolkninger af denne type stenfatning til dine glatte vielsesringe. Indfattet lige eller i en vinkel til ringen, enkelt eller flere - Channel viser enkle vielsesringe med vidunderlige stenfatninger til inspiration for dig.

Med acredo har du frihed til at designe begge ringe ens eller målrettet forskelligt. Til de ensfarvede vielsesringe eller bryllupsringe anbefaler vi stenopsætning til ring 1 og ring 2.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Overbevisende enkelhed

De fleste brudepar forestiller sig enkle vielsesringe uden nogen sten overhovedet. Vi vil gerne overbevise dig om, at det fungerer med en enkel og alligevel med en stenfatning.

Den perfekte form til ensfarvede vielsesringe

Den afgørende faktor for ensfarvede vielsesringe eller ringe er formen. Hos acredo kan du vælge mellem i alt 34 forskellige former, som vi kalder profil. Hvorfor er der så mange? Vi skræddersyer ringene perfekt til vores kunder og deres forskellige hænder. Med tiden har vi lært, at det især er vigtigt for almindelige vielsesringe at tilbyde former med forskellige radier. Fordi ingen hænder er ens, især ikke internationalt set. Med de mange forskellige former sikrer vi, at ringene altid passer perfekt. Derfor er et fokus i vores rådgivning også på den rigtige ringform, ikke kun for almindelige vielsesringe.

Diskrete diamanter til almindelige vielsesringe

Det er vores erfaring, at de fleste kvinder ønsker en diskret indfatning af en sten som et højdepunkt, selv til en almindelig vielsesring. Cross kanal-fatning er ideel til dette. Den er justeret på tværs af ringen. Brillanterne eller prinsessediamanterne fremhæver diskret ringens bredde. Der findes forskellige variationer af denne cross kanal-fatning, så den kan også arrangeres ret diagonalt på de almindelige vielsesringe. Enten dukker den op én gang eller flere gange gentagne gange på de almindelige vielsesringe, hvilket skaber meget interessante designs. I den tydelige form bliver de almindelige vielsesringe på denne måde til ganske luksuriøse symboler på kærlighed.

Simple ringe til mænd

På grund af sin enkelhed er cross kanal-fatningen også perfekt egnet til herreringe. Til inspiration finder du hos acredo flere ringpar med samme stenfatning i både dame- og herreringe. Enten vælger du bevidst at koncentrere stenfatningen på dameringen, eller også designer du begge ringe med samme stenfatning. Diamanterne eller prinsessediamanterne fylder hele bredden af dine ensfarvede vielsesringe i en lige eller vinklet linje.

Uanset om du vælger simple vielsesringe med eller uden stenfatning, fremstiller vi med kærlighed dine drømmeringe i vores fabrik. Mange individuelle trin er nødvendige for at fremstille vielsesringe i premium kvalitet. Vores fagfolk i produktionen gør dette med absolut dedikation og er stolte af hvert eneste unikke stykke, som brudeparret modtager.

Hvis du leder efter mere inspiration til enkle vielsesringe, anbefaler vi også kategorien klassiske vielsesringe. Der viser vi dig mange flere designs uden og med diskrete sten.