Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Eksklusive vielsesringe

Eksklusive vielsesringe

Vis din lykke og glæde over at have fundet denne helt specielle person i dit liv. En eksklusiv vielsesring i guld eller platin udtrykker om noget dybe følelser. Med personlige detaljer i designet eller ædle metaller og diamanter af højeste kvalitet gør du ringen helt unik,

Hvor dyrebare skal dine eksklusive vielsesringe være?

Vielsesringe bæres ofte dagligt livet igennem. Derfor er det en god idé at vælge materialet med omhu, for eksempel platin eller 750 guld. Eksklusive vielsesringe er både følelsesmæssigt og værdimæssigt dyrebare.

Ved at integrere personlige elementer som en gravering, der minder jer om særlig stund, eller specielle farvekombinationer gør I jeres eksklusive vielsesringe endnu mere dyrebare for jer.
Slip kreativiteten løs og gør disse eksklusive ringe værdifulde på flere måder.

Designet af dine vielsesringe ligger i dine hænder

Det personlige touch i en vielsesring er i sig selv eksklusivt. Design ringene selv og vælg de helt rigtige materialer i acredos online designprogram: Prøv dig frem med de forskellige materialer, farver og diamanter. Hver gang du foretager en ændring, kan du straks se resultatet på skærmen.

Hvis du ikke er sikker på, hvad du leder efter, kan du få hjælp af personalet i vores butik. Vi skal nok sikre, at dine vielsesringe bliver præcist så eksklusive, som du ønsker.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.