Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Vielsesringe i guld

Vielsesringe af guld

Når kærligheden forsegles med et 'ja', står du midt i et af de smukkeste øjeblikke i dit liv - til dit bryllup. Alene tanken om denne dag kan formentlig få dit hjerte til at banke lidt hårdere. Ringen er i fokus - den skal være perfekt. En guldring er et smukt valg til en vidunderlig dag. Vælg vielsesringe fra acredo. Vi er specialister i guldringe.

Lad dig inspirere af skønheden i ​​vielsesringe af guld

Vielsesringe af guld er klassiske - med eller uden sten - og har været blandt brudeparrets favoritter i mange årtier. Guldringen, der gives ved højtideligheden, er og bliver et stærkt symbol for parrets kærlighed. Kun det bedste materiale er godt nok til ham eller hende, der står ved din side gennem livet.

Guldets skønhed fascinerer også acredos designere, der bruger det som inspirationskilde i unikke kollektioner.

Vælg blandt de utallige designs - fra de enkle guldringe til vielsesringe med ædelsten - og glæd dig over din ring hver dag resten af livet.

Vielsesringe af guld i usædvanlige varianter

Gå på opdagelse i det brede udvalg af vielsesringe lavet af guld. For eksempel vielsesringe med ekstraordinære stenfatninger og smukke diamantbånd. Hvis du foretrækker et mere klassisk udseende, anbefaler vi vores enkle og meget smukke kollektioner, hvor hver ring kan gøres personlig i acredos online designprogram. Det er nemt at designe dine vielsesringe derhjemme, og har du spørgsmål, er du velkommen i vores butik. Vi giver professionel rådgivning og kan hjælpe dig fra idéen tager form, til ringen sidder på din finger.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.