Guld vielsesringe | acredo

Guld Vielsesringe

Vielsesringe af guld er mystiske og ædle. Den gyldne gule farve er uimodståelig. Den ligner solskin og bliver rigere, jo mere guld legeringen indeholder.

Guld vielsesringe er moderne klassikere og fascinerende smukke. Lad dig inspirere af vores gyldne drømmeringe og design dine personlige evergreens.

Til dine individuelle vielsesringe i guld fås gult guld i 9, 14, 18 og 22 kt.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Guld vielsesringe

At forsegle den store kærlighed med ordet "ja" - brylluppet er en af de smukkeste dage i livet. Selv forberedelserne får hjerterne til at slå hurtigere. At vælge ringene sammen er f.eks. et af de mest intime øjeblikke: at vise sin kærlighed, at være forenet for evigt med en vielsesring af guld. En vidunderlig begivenhed, som I aldrig vil glemme. Derfor bør I vælge vielsesringe fra acredo, specialisten for vielsesringe af guld og for vielsesringe fra Tyskland.

Inspireret af guld vielsesringers skønhed

Vielsesringe i guld er en klassiker - uanset om de er med eller uden stenfatning, har de været bestsellere i mange årtier. Det er ikke underligt: guld vielsesringe viser kvindens og mandens værdsættelse. Kun det bedste materiale er godt nok til kærlighed. Allerede for tusinder af år siden vidste folk at værdsætte og elske denne værdi: dens skinnende farve og ædle udseende tyngde er fascinerende. Designerne hos acredo er også jævnligt fascineret af guldets skønhed

og bliver inspireret til at skabe unikke kollektioner: Vælg mellem utallige designs - uanset om de er indfattet med ædelstene eller er helt enkle, vil vielsesringe af guld glæde dig hele livet.

Guld vielsesringe i ekstraordinære variationer

Oplev det store udvalg af guld vielsesringe nu, se frem til vielsesringe med usædvanlige stenfatninger og funklende diamantringe. Hvis du foretrækker et mere klassisk look, anbefaler vi vores enkle, meget smukke kollektioner. Hvis du ønsker at tilpasse dine guld vielsesringe, bør du prøve acredos konfigurator. Design dine guld vielsesringe nemt og hjemmefra. Hvis du har spørgsmål, rådgiver vi dig gerne på stedet på et af vores mange steder. Vores rådgivere står klar til at give dig professionel rådgivning og støtte. De vil åbne nye muligheder for dig med deres ideer og forslag. Uanset hvordan I vælger jeres vielsesringe i guld, er én ting sikkert: De er lige så langtidsholdbare og vedvarende som jeres kærlighed.