Vielsesringe i hvidguld | acredo

Hvidguld Vielsesringe

Vielsesringe i hvidguld er tidløst smukke og ægte kombinationskunstnere. Oplev de forskellige designs af vores vielsesringe i hvidguld. Hver model er en inspiration.

Hver eneste vielsesringmodel kan nemt repræsenteres i hvidguld. Du skal blot vælge farven hvid i konfiguratoren og derefter den ønskede legering.

Vielsesringe i hvidguld kan konfigureres i 9, 14 og 18 kt.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Hvidguld vielsesringe

Tendenser kommer og går. Ægte stil forbliver. Vielsesringe af hvidguld er klassikere, der har stået deres prøve gennem tiden. Hvidguld er lige så varigt som ægte kærlighed. Siden hvidgulds oprindelse i smykkefremstilling i 1912 har vielsesringe i hvidguld været meget populære. Brudepar sætter pris på fordelene ved hvidguld: Hvidguld har en lignende sølvfarve som platin, men er lettere at arbejde med. Og det er af højere kvalitet end sølv, men oxiderer ikke - hvilket gør hvidgulds vielsesringe til et perfekt alternativ for dem, der elsker skønhed. Vielsesringe i hvidguld fås hos acredo i 9, 14 og 18kt.

Perfekt til at kombinere: Vielsesringe i hvidguld

Vielsesringe af hvidguld bliver særligt unikke, når de kombineres med en ædelsten. Næppe noget ædelmetal kan kombineres med f.eks. diamanter så godt som hvidguld.

Takket være den enkle elegance som grundlag kommer diamanter, selv farvede diamanter, bedst til deres ret med vielsesringe af hvidguld. Men vielsesringe af rent hvidguld uden sten får også hjerterne til at slå hurtigere - ikke kun på denne ene vidunderlige dag. Oplev det store udvalg af vielsesringe i hvidguld hos acredo, din specialist i forlovelsesringe, vielsesringe og smykker.

Design din vielsesring i hvidguld

Din vielsesring i hvidguld kan være lige så individuel som din kærlighed: Opdag de utallige designmuligheder i vores konfigurator til vielsesringe. Bestem selv, hvad der passer til dig, og hvordan du forestiller dig dine vielsesringe i hvidguld. Hvis du foretrækker at vælge blandt vores designersmykker: Vores store udvalg af vielsesringe i hvidguld vil inspirere dig. Vælg en elegant stil og et tidløst look.