Switch to your country?

Butikken er åben for bookninger, så vi kan stadig hjælpe dig med at finde det helt rigtige smykke. Vores team er også klar via telefon, e-mail, chat ... fordi kærlighed tæller til enhver tid! Du kan finde flere detaljer HER.

Vielsesringe i hvidguld

Vielsesringe i hvidguld

Trends kommer og går. Stil er noget, du har. Vielsesringe af hvidguld er klassikere, der har bevist sit stilværd i årtier. Faktisk har vielsesringe i hvidguld været blandt de foretrukne, siden hvidguld blev introduceret i smykkeproduktion i 1912.
Spørg et hvilket som helst ægtepar om, hvorfor de har valgt hvidguld til deres vielsesringe, og svarene vil kredse om fordele som: ligner platin, men er billigere. Kvaliteten er højere end sølv og oxiderer ikke, og der opstår ikke misfarvninger over tid. Du finder vielsesringe i hvidguld hos acredo i 14 kt og 18 kt metaller.

Nemt at kombinere hvidguld vielsesringe

Vielsesringe af hvidguld er særligt unikke, når de kombineres med en ædelsten. Næsten ethvert andet ædelmetal passer flot sammen med hvidguld, for eksempel rødguld.

Takket være den enkle elegance som base sætter hvidguld-vielsesringe den perfekte scene til diamanter. Se det brede udvalg af vielsesringe af hvidguld hos acredo, din specialist i forlovelsesringe, vielsesringe og smykker.

Design din vielsesring af hvidguld

Gør din hvidguld-vielsesring lige så unik som din kærlighed Se de utallige designmuligheder i acredos online designprogram. Går du efter sofistikeret stil og tidløst look? Så vil du elske at gå på opdagelse i vores store udvalg af vielsesringe i hvidguld.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.