Vielsesringe til mænd | acredo

Herre Vielsesringe

Leder du efter unikke vielsesringe til mænd? Se vores store udvalg af vielsesringe til mænd og få inspiration.

Vi tilbyder vielsesringe til mænd i forskellige bredder, højder, farver og metaltyper. Det er dit valg at tilføje nogle detaljer som riller, milgrain eller carbon. Vis din individualitet og det unikke ved din kærlighed med din ring. Vær kreativ. Vi vil støtte dig.

Din vielsesring til mænd vil blive fremstillet med omtanke af vores specialister i Tyskland.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Herre vielsesringe

Fra en almindelig vielsesring til mænd til en enestående kreativ vielsesring til mænd - med acredo har du alle muligheder. Og det er nemt. Først gennemser du vores galleri og vælger de designs, du kan lide. Derefter gemmer du dem på ønskelisten, eller du begynder at tilpasse dem med acredo konfiguratoren.

Opret din vielsesring til mænd

Vælg den bredde, der passer til din hånds proportioner, og vælg derefter den højde, som føles behagelig for din vielsesring til mænd. Ringens form er også afgørende for komforten. Vi har mange former at vælge imellem: let buet, lige eller buet på indersiden og/eller ydersiden. Foretrækker du den varmere tone af guld eller det køligere look af hvidguld eller platin? Vi tilbyder et stort udvalg af legeringer. Du vil helt sikkert finde den rigtige til dine vielsesringe til mænd.

Når du har besluttet dig for det grundlæggende, begynder det rigtig sjove. Hvad med diamanter til dine vielsesringe til mænd? Prøv en rund, prinsesse- eller baguetteslebne diamant til din vielsesring til mænd. Kan du lide den sort? Prøv en sort diamant og/eller en carbonrille. Bare begynd at lege med acredo designeren. Måske opdager du også vores vidunderlige overflader. Vælg mellem poleret, mat, crushed, glamour, crisscross eller naturlige teksturer til din vielsesring til mænd. Du vil elske det.

En- eller flerfarvede vielsesringe til mænd

Måske kan du lide en tofarvet eller flerfarvet vielsesring til mænd? Det er ikke noget problem. Enten har du de forskellige farver indeni og udenpå ringen, eller også kan de forskellige farver ses på ydersiden af herrevielsesringen. Under alle omstændigheder finder eller skaber du den perfekte ring til dig selv, 100% unik og i premium kvalitet Made in Germany - acredo.