Vielsesringe til kvinder | acredo

Kvinder Vielsesringe

Se det store udvalg af vidunderlige vielsesringe til kvinder. Find den stil eller det design, du elsker, og skab din egen.

acredo vielsesringe til kvinder passer perfekt til din forlovelsesring i form, farve, legering og dimensioner, fordi du frit kan vælge.

Fuldend dit brudesæt eller leg med kontraster. Nyd det.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Dame vielsesringe

Hvordan finder man den ideelle vielsesring til kvinder? Det er meget enkelt. Tag et kig på de forskellige designs inden for vielsesringe til damer i vores galleri. Vælg dine yndlingsringe og tilføj dem til din ønskeliste eller book en tid til en konsultation.

Vielsesringe til damer fra smarte til kreative

Hos acredo viser vi vielsesringe til kvinder i mange forskellige stilarter. På den ene side finder du elegante eller klassiske vielsesringe til damer uden sten. Disse enkle vielsesringe til damer kan perfekt kombineres med en forlovelsesring, en diamantring eller en alliancering. Vi har naturligvis stor glæde af at præsentere mange vielsesringe til damer med mindre eller større sten. Men vi viser også seje vielsesringe til kvinder med kulstof eller romantiske vielsesringe til kvinder med milgrain. Carbon og milgrain i kombination med en diamantring ender i meget kreative vielsesringe til kvinder.

Hvis du bærer din vielsesring til damen sammen med forlovelsesringen, kan du bruge konfiguratoren til at matche form, farve, legering og dens dimensioner perfekt med forlovelsesringen. Husk på den samlede bredde af ringsættet, så det senere passer til proportionerne på dine hænder. Særligt populære er vielsesringe til kvinder, der er besat med diamanter, og som starter en funklende samarbejde med forlovelsesringens store diamant.

Vielsesringe til damer med organiske strukturer

Ud over denne luksuriøse variant af vielsesringe til kvinder finder du hos acredo en række organiske overfladestrukturer, der giver et naturligt look til kvinders vielsesringe. Inspirationen til overfladerne kan findes i naturen. Her er forskellige bladformer, vandets bølger, træbark og andre naturlige strukturer et uendeligt reservoir af ideer til udsmykning af vielsesringe til kvinder og mænd.