Halo-forlovelsesringe - elegante og imponerende | acredo

Halo-forlovelsesringe Ringe

Halo-forlovelsesringe er elegante og imponerende på samme tid. Den smukke diamant i midten af forlovelsesringen er omgivet af en glorie af små diamanter.

Samspillet mellem centersten og halo giver visuelt indtryk af en større sten og endnu mere brillians.

Vælg mellem halo-forlovelsesringe med traditionelle runde diamanter, specielle ovale diamanter eller cushion cut-diamanter - for et enestående look.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Halo-forlovelsesringe

En halo-forlovelsesring har en central diamant eller ædelsten, som er omgivet af mindre diamanter. Halo-indfatningen fremhæver centerstenen og skaber et fantastisk look og en aura af strålende lys.

Halo-forlovelsesringe - diamantformer

Den mest populære diamantform til en halo-forlovelsesring som til enhver anden forlovelsesring er helt sikkert den traditionelle runde diamant, der skaber et tidløst elegant look.
Den cushionslebne diamant giver mulighed for en vidunderlig rektangulær eller firkantet halo-forlovelsesring med bløde kanter.
På det seneste er ovale diamanter blevet mere og mere populære til halo-forlovelsesringe, hvilket skaber et unikt look, der forlænger fingeren.

Halo-forlovelsesringe - karatvægt

Karatvægten for en halo-forlovelsesring er et spørgsmål om personlige præferencer. Den varierer også fra land til land. Til små fingre kan en centersten på 0,2 ct være passende, mens centerstenen til luksuriøse halo-forlovelsesringe kan være op til 1,5 ct.

Lav din egen halo-forlovelsesring

Det er ret enkelt at skabe din egen unikke halo-forlovelsesring med acredo. Du skal bare vælge din foretrukne model i galleriet og justere metalfarve, legering, stenstørrelse og stenkvalitet. Din halo-forlovelsesring kan laves i gult guld, hvidguld, rose- eller rødguld eller det særlige beige acredo Signature-guld. Diamantkvaliteten vil altid være af certificeret topkvalitet.

Sådan vælger du den bedste fatning

Halo-forlovelsesringe giver mange muligheder for at tilpasse deres design. Først og fremmest er der de forskellige former på centerstenen. Dernæst kan diamanterne i cirklen omkring centerstenen indfattes på forskellige måder: den klassiske pavéindfatning, den moderne kanalindfatning eller en dristig bezelindfatning. Endelig kan selve ringskaftet være med eller uden diamanter. For at vælge den bedste fatning til dig, skal du bare gennemse vores galleri og finde din foretrukne halo-forlovelsesring.