Diamant forlovelsesringe | acredo

Diamant Forlovelsesringe

Gennemse forlovelsesringe med diamanter og en vis karisma. Charisma-kollektionen indeholder kreative forlovelsesringe med større diamanter.

Charisma er forlovelsesringen i vielsesringskvalitet. Ringskinnen er hærdet ved hjælp af specielle processer, som det også gøres til vielsesringe. Dens form gør, at den passer perfekt til den senere vielsesring.

De førsteklasses diamanter er holdt i forskellige diamantfatninger. Oplev de mange muligheder med Charisma forlovelsesringe med diamanter. Hyg dig.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Forlovelsesringe med diamanter

Alle forlovelsesringe i vores Charisma-kollektion har mindst én diamant i midten af ringen. Diamanten er det strålende centrum i Charisma forlovelsesringene. Dens udstråling fortæller en særlig kærlighedshistorie - din kærlighedshistorie.

Kvalitetsforlovelsesringe med diamanter

Derfor er kvalitet af central betydning for forlovelsesringe med diamanter. Charisma kombinerer kvaliteten af en vielsesring med kvaliteten af certificerede diamanter. Ringskinnen på Charisma forlovelsesringe med diamanter gennemgår de samme fremstillingsprocesser som vielsesringe. Det er især hærdningsprocesser, der gør vielsesringene holdbare hele livet igennem og reducerer slidmærker.

Fatningen af diamanterne er fast forbundet med disse hærdede ringskinner. Det er også specielt udviklede processer, der gør forlovelsesringe med diamanter egnede til daglig brug. Diamanten er indfattet i forlovelsesringen ved hjælp af en grebs eller en bezelfatning.

Certificerede forlovelsesringe

Hos acredo tilbyder vi grundlæggende de bedste diamantkvaliteter til forlovelsesringe. Det førsteklasses udvalg af sten fra 0,3 ct har perfekt symmetri. Slibningskvaliteten er 3 x excellent. Alle diamanter er certificerede og leveres med et GIA-certifikat. Dette svarer til den højeste internationale standard. Vi tillader ingen fluorescens i diamanterne. I alt tilbyder vi 5 forskellige kvaliteter til din forlovelsesring med diamanter: G-si, G-vs, G-if, E-if og D-if. Og alt dette til et meget attraktivt priskonkurrenceforhold. Sammenlign.

Og bliv aktiv med vores designer. Tilføj diamanter til midterstenen på ringskinnen eller brug forskellige farver og legeringer. Lad din kreativitet få frit løb. Charisma forlovelsesringe med diamanter lader intet tilbage at ønske.