Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Solitaireringe

Solitaireringen

Den oprindelige betydning af ordet solitaire i solitaireringen er "en enkelt juvel". Men det er også tvetydigt, for når du giver din partner en solitairering som gave, ønsker du af skabe en fælles fremtid - en enhed. Det absolutte fokus i solitairesmykket er diamanten med sin smukke brillans, der stråler som ægte kærlighed.

Solitaire forlovelsesringen

Selvom Prins William og Hertuginde Catherine annoncerede deres forlovelse til offentligheden med Lady Dianas blå safirring, har solitaireringen for længst erstattet safirringen som forlovelsesring.
Ja, det er svært at modstå solitaireringen, hvor den strålende diamant i grabbefatning træder frem og reflekterer lyset fra alle retninger,

En hvid rørfatning giver diamanten en optisk forstørrelse, fordi det menneskelige øje ikke opfatter grænsen mellem sten og fatnining, der i stedet ser ud til at smelte sammen.

Det er ganske oplagt at bevare og bære minderne med den glirende solitairering efter jeres bryllup.
Brug den sammen med vielsesringen eller på en anden finger - for solitaireringen er for smuk til at blive lagt væk i en æske.

Design din egen solitairering

Med acredos designmodul kan du skabe en personlig solitairering til din elskede. Der findes mange, mange muligheder inden for solitaireringe. Hvis den klassiske brillant ikke er lige det, du søger, så kig på en anderledes, moderne ringskinne som fx i Cordial kollektionen, hvor hjertet er i fokus.
Du behøver heller ikke vælge en traditionel brillant, men kan også vælge en Princess eller Baguette sleben diamant. Med acredos designmodul designer du din solitairering step-by-step: Vælg din favoritmodel, bestem farven, metallet, kvaliteten og størrelse på stenen. Hvis du bliver i tvivl, er du velkommen i vores butik, hvor vi gerne rådgiver dig. Vind din kærestes hjerte med en personligt designet ring fra acredo.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.