Signature guld forlovelsesringe | acredo

Signature guld Forlovelsesringe

Forlovelsesringe i Signature guld er meget acredo. Lad dig fortrylles af den unikke guldfarve i beige rosé.

Signature guld er specielt udviklet af vores specialister til acredo. Legeringen fås i 14 kt eller 18 kt guld. Med sin bløde farve står den som ingen anden legering for mærkets førsteklasses kvalitet.

Vælg din yndlingsmodel i Signature guld for et udsøgt forslag.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Signature guld forlovelsesringe

Sort og beige har været forankret i acredo CI i årevis. Så det gav mening at udvikle en guldfarve, der afspejler brandets identitet. Ideen er én ting. Realiseringen er en langvarig proces, hvor hele fabrikkens ekspertise var involveret. Ved slutningen af udviklingsprocessen er der en unik legering til forlovelsesringe og vielsesringe, som perfekt afspejler acredos førsteklasses kvalitet.

Signature Gold - nuancen

Signature Gold har en ædel og varm nuance. Den er diskret og afdæmpet og passer derfor til mange hudtyper. Nuancen er baseret på beige og har et strejf af rosé. Afhængigt af lysindfaldet har den til tider farven af en hasselnød. Dette garanterer, at diamanterne altid spiller hovedrollen i forbindelse med Signature guld.

Forlovelsesringe i Signature guld kan derfor kombineres med alle diamantformer på fremragende vis. Hos acredo finder du forlovelsesringe i Signature guld med runde diamanter, brillanter eller diamanter i prinsesse-, baguette-, smaragd-, navette-, hjerte- eller ovalslibning.

Fremstillet i Tyskland

Forlovelsesringe i Signature guld er, ligesom alle vores forlovelsesringe, vielsesringe og allianceringe, fremstillet i Tyskland. På vores fabrik bliver unikke forlovelsesringe skabt i en kombination af den mest moderne teknologi og traditionelt håndværk. For tusindvis af brudepar hvert år er de begyndelsen på ægteskabsrejsen.