0.25 ct forlovelsesring - kvart carat | acredo

0.25 ct Forlovelsesringe

De kvart carat forlovelsesringe med 0.25 ct diamanter fra acredo er kombinationskunstnere, der udstråler diskret elegance.

Bær din kvart carat 0.25 ct ren eller tilføj et sæt sten til ringskinnen. Resultatet er altid din personlige favorit.

Hvilken 0.25 ct forlovelsesring er den rigtige for mig? Vælg et design, og bestem diamanternes kvalitet. Meget nemt.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

0.25 ct forlovelsesringe - kvart carat fra acredo

Kvart carat realiserer drømmen om en diamantring

Forlovelsesringe med 0.25 carat er det perfekte alternativ for alle elskere, der ønsker at gøre deres drøm om en diamantring til virkelighed. Selv om de er noget mindre end en carat, er de strålende nok til at fange din elskedes hjerte og fuldende frieriet med en diamantring: Kvart carat forlovelsesringe er overkommelige og helt romantiske.

0.25 ct forlovelsesringe: du bestemmer kvaliteten

Hvad grammet er for guld, er carat for diamanter. Carat angiver vægten af en diamant. En carat svarer til 0,2 gram. Forlovelsesringe 0.25 karat er derfor lette og behagelige at have på. Du kan præcist bestemme kvaliteten af din kvart carat med acredo ved selv at definere de resterende 3 C'er - farve, klarhed og slibning - ved at definere de resterende 3 C'er. For at hjælpe dig har vi allerede på forhånd udvalgt de bedste kvaliteter. Med acredo får du altid en 0.25 ct forlovelsesring med førsteklasses diamanter. Hvis du tilføjer din 0.25 ct diamant med fin stenfatning til ringskinnen, vil din kvart carat forlovelsesring blive yderligere fremhævet og gøre den ekstra speciel.

Sådan får du din kvart carat til at funkle

Selv om kvart carat er lidt mindre end den klassiske 1 carat, kan ædelstenen i forlovelsesringen stadig fremhæves smukt. Vores personale rådgiver dig gerne om dette, eller du kan bruge acredo konfiguratoren til selv at teste, hvordan din forlovelsesring med en kvart carat bedst kan komme til udtryk. Det vigtigste med en kvart carat er at vælge en indfatning, der passer til dig. Diamanten på 0.25 ct kan være en brillant- eller prinsessediamant. Den kan sættes i en lang række forskellige indfatninger, som f.eks. en 4-greb, 6-greb eller bezel-indfatning. En ringskinne i legeringerne hvidguld eller platin understøtter vidunderligt diamantens lysreflektioner og gør din kvart carat diamant til et ægte blikfang. Hvis diamanten også er slebet i en brillantform, viser kvart carat forlovelsesringen sin fulde udstråling.