Vintage forlovelsesringe | acredo

Vintage Forlovelsesringe

Den traditionelle milgrain skaber smukke og moderne forlovelsesringe med et vintage look.

Perle efter perle er linet op i en enkelt eller flere linjer på ringen. Tykkelsen af perlerne kan også variere hos acredo.

Prøv det og skab din unikke forlovelsesring i vintage stil. Eller vælg blot en model fra vores katalog. Hyg dig.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Vintage forlovelsesringe

Et vintagebryllup kombinerer traditionelle og nye elementer. Udtrykket vintage betyder gammel, ærværdig, fremragende. Vintage-stilen giver derfor et moderne bryllup en klassisk, værdig karakter.

Vintage bryllup - Vintage forlovelse

Der er ikke langt fra vintage bryllup til vintage forlovelse og vintage forlovelsesringe. Hvis du elsker vintage stil, bør du gå efter det. Dette omfatter den passende dekoration, det passende tøj og også vintage forlovelsesringen.

Da vintage forlovelsesringen skal passe perfekt til stilen og stadig være moderne, har du hos acredo mulighed for at vælge en forlovelsesring med milgrain fra vores katalog eller du designer den selv. Vores designere har tænkt på de smukkeste forlovelsesringe med vintage detaljer. Vi præsenterer disse modeller i vores katalog.

Traditionelt mønster til vintage forlovelsesringe

I kataloget finder du forlovelsesringe i vintage-stil med milgrain i forskellige tykkelser. Fra fine til meget tydelige perler, der kan ses i en lige linje på ringen. Interessante designs skabes ved at kombinere 2 eller endda flere millgrain-mønstre. Dette er en anden betegnelse for perleled. Traditionel milgrain kan endda anvendes på siden af ringen.

Guldsmeden opnår milgrain ved hjælp af et lille hjul. Og på mirakuløs vis ender hver ringomkreds altid med hele perler på vintage forlovelsesringe. Dette er en meget traditionel proces, som vi kombinerer med ringe, der er fremstillet med de nyeste teknologier i vores fabrik i Tyskland. Hver vintage forlovelsesring, der forlader fabrikken, er unik.

Vintage forlovelsesringe

Og forestil dig nu, at du skal på en tur ud på landet. Du er iført en kjole. Din partner er klædt på i skjorte, butterfly og bukser med seler. På et idyllisk sted overrasker din partner dig og spørger: "Vil du gifte dig med mig?"
Du vil stråle, og dine øjne vil funkle - i konkurrence med din unikke vintage forlovelsesring.