Fancy forlovelsesringe | acredo

Fancy formet Forlovelsesringe

Er du vild med noget særligt? Så er du det rigtige sted. Fancy-kollektionen indeholder forlovelsesringe med diamanter i usædvanlige slibninger.

Bliv inspireret af fancy forlovelsesringe med prinsesse-, baguette-, smaragd- og navetteslib. Er du på udkig efter et diamanthjerte, der udtrykker din kærlighed? Vi tilbyder også hjerteformede eller ovale diamanter i denne kollektion.

Diamanterne er indfattet i en greb-fatning, dekoreret med små brillantslebne diamanter på siden af ringskinnen eller helt ensfarvet. Vælg din stil.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Fancy forlovelsesringe

Det særlige ligger altid i beskuerens øje. Du har fundet den specielle person, som du ønsker at dele dit liv med. En særlig person har brug for en særlig forlovelsesring. Vi opfylder dette ønske med vores kollektion af Fancy forlovelsesringe.

Fancy diamanter til din forlovelsesring

Fancy omfatter usædvanlige forlovelsesringe med forskellige diamantslibninger. Ud over den så populære runde diamant med rund slibning er der vidunderlige former, der viser diamanterne på en helt anden måde. Den mest følelsesladede slibning til fancy forlovelsesringe er naturligvis hjerteformen. Den går lige til hjertet af kærligheden.
Baguette- og navetteslibninger overbeviser med deres slanke form. De ovale slibninger og smaragdslibningerne er substantielle. Uanset hvad du beslutter dig for, vil du med en usædvanlig Fancy forlovelsesring fra acredo tage hjerterne med storm.

Usædvanlig og 100 % unik

Fancy forlovelsesringen bliver endnu mere unik, hvis du vælger ringen i Signature guld. På denne måde sammensmelter du den unikke acredo guldlegering med de mest ekstraordinære diamanter og skaber et totalkunstværk. 100% acredo og 100% unik.
Du kan stole på kvaliteten hos acredo. Vi fremstiller de smarte forlovelsesringe individuelt med meget kærlighed i vores produktion i Tyskland. Certificeret premium kvalitet Made in Germany.