Moderne forlovelsesringe | acredo

Moderne Forlovelsesringe

Moderne og nutidig - det er sådan mange par ønsker deres forlovelsesring. Lad dig inspirere af de moderne forlovelsesringe i vores galleri og design din egen.

Moderne forlovelsesringe er kendetegnet ved en vis enkelhed, men diamanten er i centrum.

Alle designs kan tilpasses i de gængse guldfarver gul, hvid, rød, rosé, acredos særlige Signature guld eller platin. Du finder den legering, der passer bedst til dig og dine moderne forlovelsesringe. Med sikkerhed.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Moderne forlovelsesringe

Er du på udkig efter en moderne forlovelsesring? Så kig i vores katalog i ro og mag og få inspiration. Vi viser de smukkeste forlovelsesringe til moderne par.

Karakteristika ved moderne forlovelsesringe

Den moderne forlovelsesring skal som en selvfølge tilpasse sig til hverdagen. Og dette er ofte turbulent. Arbejde om morgenen, frokost til middag og at være ude med venner om aftenen. Den moderne forlovelsesring er altid med dig. Den bliver din faste følgesvend. Derfor kan det være en fordel, hvis den moderne forlovelsesring passer problemfrit til vielsesringen senere hen.

Hos acredo tilbyder vi forlovelsesringe i vielsesringskvalitet. Det betyder, at ringbåndene på de fleste moderne forlovelsesringe gennemgår de samme hærdningsprocesser som vielsesringene. Det gør dem så slidstærke og dermed velegnede til hverdagsbrug, som det er muligt at være.

Moderne forlovelsesringe med diamanter

Vi udsmykker disse ringe med de smukkeste diamanter, som kan fåes i en række forskellige fatninger. Fatningen til de moderne forlovelsesringe visuelt reduceret og viser diamanten til sin fulde ret. Afhængigt af designet bæres den centrale diamant alene eller suppleres med små brillantslebne diamanter.

Formen på diamanterne i de moderne forlovelsesringe er ikke altid rund. Ud over den runde brillantskårne diamant sætter vi også prinsesse-, baguette-, navette-, smaragd- eller hjerteslebne diamanter i moderne forlovelsesringe.

Moderne forlovelsesringe er faktisk alt for smukke til at blive båret alene. De er skabt til at kombinere dem med vielsesringen eller med en alliancering. Vær modig og design måske et brudesæt, som passer til dit moderne liv lige fra starten.