Forlovelsesringe 0.70 ct med certifikat | acredo

0.70 ct Forlovlesesringe

En forlovelsesring med 0.70 ct er klogt valgt. Den overbeviser med en smuk stenstørrelse og gode proportioner.

En 0.70 carat forlovelsesring gør et statement, når den bæres alene på fingeren. Sammen med din vielsesring eller alliancering er din 0.70 carat et fremragende blikfang.

Kvaliteten er altid fremragende. Hver 0.70 carat forlovelsesring har et internationalt certifikat for fremragende kvalitet. Dit personlige tegn på kærlighed.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

0.7 ct forlovelsesringe - et eksklusivt alternativ til klassikerne

Skil dig ud fra mængden med denne 0.70 carat forlovelsesring: Diamanter på 0.70 carat er ikke standard blandt forlovelsesringe og er et vidunderligt alternativ til klassikerne halvkarat og enkeltkarat. Forlovelsesringe med 0.70 carat er allerede et udtryk for luksus på grund af den højere vægt og størrelse af centerstenen. Forlovelsesringen med 0.70 carat er elegant og ikke for prangende og kan bæres sammen med enklere vielsesringe til optimal brug i hverdagen. Forlovelsesringe 0.70 karat viser din unikke kærlighed og påtvinger sig slet ikke noget.

Design din egen 0.70 carat forlovelsesring

Gør din drøm om en 0.70 carat forlovelsesring til virkelighed og skab dit personlige yndlingssmykke på ingen tid. Uanset om det er som en overraskelse til din elskede eller sammen - med acredo konfiguratoren er det sjovt at vælge de perfekte forlovelsesringe med 0.70 ct og lader individuelle ideer flyde ind. Vælg din yndlingsmodel af forlovelsesringe med 0.70 ct fra en af vores kollektioner og angiv farve og legering.

Vores tip: Til en 0.70 carat forlovelsesring bør du vælge en legering af høj kvalitet i guldfarver eller platin. Dette vil fremhæve værdien af din 0.70 carat diamant. Forlovelsesringe 0.70 carat passer til enhver type fatning og slibning. Den klassiske brillantslibning får 0.70 carat til at funkle særligt meget, mens hjerteformen er et symbol på din kærlighed - lad dig inspirere.

Vi elsker også forlovelsesringe med 0.70 carat.

0.70 ct forlovelsesringe har top internationalt certifikat hos acredo. Dette garanterer eksklusivitet og værdi af din 0.70 carat diamantring. I vores fabrik er vi meget opmærksomme på den høje kvalitet i forarbejdningen af din dyrebare 0.70 ct forlovelsesring - vores designere, guldsmede og medarbejdere i butikkerne arbejder med stor kærlighed og passion på skabelsen af din 0.70 ct forlovelsesring.