1.0 carat forlovelsesringe  | acredo

1.0 ct Forlovelsesringe

En 1.0 ct forlovelsesring er en erklæring om din sande kærlighed. Lad dig inspirere af de 1.0 ct forlovelsesring designs vist nedenfor og skab din unikke 1 carat forlovelsesring.

Hver 1.0 ct diamant har en fremragende slibning og et GIA-certifikat.

Kombiner din 1 carat diamant med et ringdesign fra vores Solitaire-, Cordial- eller Charisma-kollektion for et unikt bevis på kærlighed.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

1 carat diamant forlovelsesring - 1.0 ct

Din kærligheds perfektion

Forlovelsesringen på 1.0 carat er en sand kroning for jeres kærlighed. Fordi kvinder altid har været begejstrede for 1 carat diamantens gnist og udstråling. Udtryksfuldheden i forlovelsesringen 1.0 carat vil inspirere din elskede i hverdagen såvel som ved særlige lejligheder. Med forlovelsesringen 1.0 carat viser du, hvor unik dit livs kærlighed er for dig, og du sætter et tegn på en lys fremtid sammen. Perfekt som din kærlighed, ren som din loyalitet og luksuriøs som en prinsesse - forlovelsesringen 1.0 carat er et udtryk for dine følelser og udstråler hjertevarme.

Ren luksus: 1 carat forlovelsesring i platin

Den kostbare diamant på 1.0 carat fortjener at blive parret med et ædelmetal af høj kvalitet. Derfor anbefaler vi ædelt platin eller varmt 750/- guld (18 kt) som legering til din 1.0 carat forlovelsesring. En klassisk solitaire ring sætter 1.0 carat diamanten i centrum og er den ægte klassiker blandt forlovelsesringe.

En fremragende slibning som f.eks. brillant samt en unik ringfatning fra vores Solitaire, Cordial eller Charisma kollektion gør din 1.0 ct ring perfekt. En spændende funklende 1.0 ct diamant i harmoni med de fineste ædelmetaller - sådan lykkes det dig at skabe et unikt bevis på kærlighed.

Perfektion gange tre: 1.0 carat forlovelsesring hos acredo

Lige så perfekt som jeres kærlighed og kvaliteten af 1.0 ct diamanten er skabelsen af jeres 1 carat ring i vores fabrik. Fremragende slibning, fremragende indfatning af diamanten samt udsøgt integration i ringbåndet - vores guldsmede arbejder med ekspertise og sikkert instinkt for at fuldende din forlovelsesring 1.0 carat. Dette garanterer dig fremragende bærekomfort og mange års glæde af din 1 carat ring. Vælg en 1 carat forlovelsesring fra acredo med internationalt certifikat og glæd din hjertedame med en forlovelsesring 1.0 carat i særklasse.