Klassiske og tidløse forlovelsesringe | acredo

Klassisk Forlovelsesringe

Klassisk er en trend. Se vores galleri og find klassiske forlovelsesringe i hvidguld eller gulguld med en fremragende diamant i midten.

Diamanten holdes sikkert fast i en grebsfatning eller en bezel. Ringskinnen på de klassiske forlovelsesringe er uden diamanter på siden. Fokus er udelukkende på den centrale stens glans.

Den klassiske forlovelsesring passer perfekt til vielsesringen. Tidløs skønhed til din kærlighed.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Klassiske forlovelsesringe

Stilen er ret enkel og går i retning af understatement. Det er derfor, at klassiske forlovelsesringe ikke har ekstra diamanter på ringskinnen. De fokuserer udelukkende på den store diamant, der er sat i midten. På grund af denne enkelhed er klassiske forlovelsesringe tidløst smukke. De er helt ukomplicerede at kombinere med andre ringe og smykker og garanterer dermed en livslang glæde.

Forlovelsesring klassikere i hvid og gul.

Klassiske forlovelsesringe er fortrinsvis sat i gulguld eller hvidguld, da dette er de klassiske guldfarver og guldlegeringer. Hvis den klassiske forlovelsesring skal være hvid- eller sølvfarvet, vælger flere og flere par dog platin.

Klassiske forlovelsesringe i platin har fordele i hverdagen på grund af materialets robusthed. Platin smitter ikke af. Materialet skifter ikke. Derudover giver platin klassiske forlovelsesringe klassiske forlovelsesringe med vægt. Prøv det. Det føles vidunderligt tungt. Ideelt til den turbulente hverdag.

Kun det bedste til klassikerne.

Hos acredo tilbyder vi dig altid kun de bedste diamantkvaliteter. Det gælder også for de klassiske forlovelsesringe. Fra 0,3ct har alle diamanter et internationalt certifikat. Hver klassisk forlovelsesring er fremstillet på vores fabrik i Tyskland, som er RJC-certificeret og garanterer de højeste produktionsstandarder.

Når forlovelsesringsklassikerne er specialfremstillet, præsenteres de i acredo-æsken af høj kvalitet. Når den bliver åbnet under frieriet, og dine øjne falder på den klassiske forlovelsesring, er lykken garanteret.