Elegante forlovelsesringe med spændfatning | acredo

Spændfatning Forlovelsesringe

Diamanten synes at svæve og holdes i en spændingsfatning. En spændingsring er en forlovelsesring med karakter. Deraf navnet på vores kollektion.

Spændingsringen er den moderne type forlovelsesring, der er inspireret af klare, arkitektoniske former. Form og diamant i balance.

Oplev vores forslag til spændingsringe til din forlovelsesring. Fra enkel til legende, forskellige variationer venter på at blive opdaget af dig. Alle med høj bærekomfort.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Spændfatnings forlovelsesringe fra acredo

Uanset om den flyder let eller tæt indesluttet.

Spændingsforlovelsesringe udstråler en ubeskrivelig lethed og elegance. Det skyldes, at ædelstenen er placeret i en åbning i ringskinnen og dermed svæver i midten af forlovelsesringen. Nogle mennesker taler om sand magi, når de ser en ring med en spændfatning. En spændingsring som forlovelsesring er derfor også et udtryk for kraften og harmonien i jeres kærlighed. Lad dig inspirere af vores kollektion af spændingsringe Character og find dit personlige smykke hos acredo.

####"Play it safe": Forlovelsesringe med et spændingsring-look
Forlovelsesringe med et spændingsring-look er et eksklusivt tilbehør til hverdagen, hvor begge partnere er fast i billedet. I forlovelsesringe med spændingsring-look er den funklende diamant integreret direkte i ringskinnen og er således fast indesluttet i ædelmetallet. Forlovelsesringen er beskyttet mod slitage eller tab af ædelstenen i tilfælde af stød og vil forblive hos dig hele livet igennem.

Beskyttet, men langt fra afskærmet - forlovelsesringen i spændingsringoptik er et stort blikfang og funkler ud af ringskinnen. Forlovelsesringe i spændingsringoptik spreder lethed og sikkerhed forenet i ét ekstraordinært smykke.

Forlovelsesring, spændingsringen: et symbol på ægte kunstnerisk kunnen

Fremstillingen af en spændingsring i vores fabrik kræver ægte dygtighed og evne. Den unikke indfatning af diamanten i midten af ringskinnen kræver ægte håndværk og præcision. Vores erfarne guldsmede arbejder med entusiasme for at færdiggøre dette lille mesterværk. Med acredo konfiguratoren kan du selv blive kunstner, når du designer spændingsringen: Sæt den store diamant i midten af spændingsringen i scene ved hjælp af mindre, sidediamanter på ringskinnen eller skab et farvespil af forskellige legeringer. Uanset hvor din kreativitet fører dig hen - spændingsringen som forlovelsesring er altid elegant, diskret og et æstetisk alternativ til solitaire ringen.