Hjerte forlovelsesringe | acredo

Hjerte Forlovelsesringe

Er du håbløst romantisk og elsker diamanter? Så har vi de rigtige forlovelsesringe til dig - alle med hjerter.

Hjertet er symbolet på kærlighed og liv. Vi har dedikeret en hel forlovelsesringskollektion kaldet Cordial til dette symbol.

Oplev forlovelsesringe med ægte hjertediamanter, fine hjertedetaljer eller hjertefatninger. Giv dit hjerte i gave og skab dit eget.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

En forlovelsesring med masser af hjerte

Et frieri med en hjerteformet forlovelsesring er ren romantik. Forestil dig, at I er to, at spørgsmålet af alle spørgsmål lige er blevet stillet, og at æsken åbnes og afslører et funklende hjerte. Der er ingen bedre måde at give dit hjerte væk på. Et "ja" er næsten garanteret.

Forlovelsesringen med diamanthjerte

Den hjerteformede diamants funklende glans kommer fra dens facetter. Disse er ansvarlige for lysets refleksion og den glans, der følger med det. Som med alle andre diamanter lægger vi stor vægt på kvaliteten af hjerteformede diamanter og tilbyder principielt kun de bedste sten. Afhængigt af designet kan du vælge hjerteformede diamanter fra 0.10 ct til 1.0 ct. Du designer. Vi fremstiller med stor opmærksomhed på detaljerne i vores fabrik i Tyskland.

Hjertedetaljer til forlovelsesringen

Hjertediamanterne holdes sikkert i indfatninger med 3 eller 6 greb. Ringskinnen er enten klassisk poleret eller yderligere dekoreret med små diamanter ved siden af diamanthjertet. Ud over forlovelsesringe med diamanthjerter tilbyder vi en serie af ringe med fine hjertedetaljer på siden. Set forfra er det den runde diamant, der fanger øjet. Drej ringen på siden, og små hjerter bliver synlige, som er indfattet i siden af indfatningen. Eller selve grebbende har form som små hjerter. Gå på opdagelsesrejse. Du vil elske den.

Forlovelsesringe med det skjulte hjerte

En helt særlig variant af forlovelsesringe med hjerte er SECRET HEART®. Her er et skjult hjerte indarbejdet i siden af ringskinnen. Det er synligt, når du ser på ringen fra et bestemt perspektiv. Det er hemmeligheden om partnerskabet, der bevares med disse forlovelsesringe med det skjulte hjerte.