Princess cut forlovelsesringe | acredo

Princess cut Forlovelsesringe

Forlovelsesringe med en prinsessediamant er en moderne underdrivelse. Den klare kvadratiske form af en prinsesseskåret diamant er en forlovelsesring i sin egen klasse. Lavet til moderne prinsesser.

Stilen på en forlovelsesring med en prinsessediamant varierer fra enkel til luksuriøs. Det hele afhænger af indfatningen og ringskinnen. Vi tilbyder et vidunderligt udvalg af overbevisende indfatninger til prinsessediamanter.

Opdag den diskrete tiltrækningskraft af prinsessediamanter til din unikke forlovelsesring og skab din egen.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Forlovelsesringen til moderne prinsesser

Når man tænker på en forlovelsesring, tænker folk normalt straks på en ring med en rund diamant. Der er dog en anden favorit for moderne prinsesser. Det er forlovelsesringen med en prinsesseskåret diamant.

Princess Cut

En prinsesseskåret diamant har en firkantet eller let rektangulær form, når den ses ovenfra. Set fra siden ligner stenen en pyramide, der er vendt på hovedet. Princesse diamanten er den næstmest populære diamantform efter brillantslibningen. Det er en forholdsvis ny type slibning, som opstod i 1960'erne.

Siden da har forlovelsesringe med prinsesseslibning nydt stigende popularitet. Den klare firkantede form af slibningen finder flere og flere tilhængere. Udseendet af forlovelsesringen til moderne prinsesseskæringer er ret tilbageholdende. Kenderen nyder og er stille.

Prinsessernes stil

Afhængigt af fatningen bliver forlovelsesringen med prinsessediamant et elegant eller luksuriøst smykke. Fire diskrete runde eller firkantede greb i kombination med en ringfatning i guld eller platin udstråler enkel elegance. En åben bezelfatning i kombination med en ren ringskinne eller en besat med små diamanter integrerer sig let i den urbane livsstil. Forlovelsesringe med en stor prinsessediamant i midten og mange brillantslebne, prinsesse- eller baguettediamanter på ringskinnen er luksuriøse kunstværker. Lad dig inspirere og design efter dine ønsker.

Design din egen forlovelsesring med en prinsessediamant

Alle forlovelsesringdesigns med prinsessediamanter kan ændres ved hjælp af konfiguratoren. Du vælger selv størrelsen og kvaliteten af prinsessediamanten. Beslutningen mellem guld eller platin er hurtigt truffet. Fatningen af diamanten afspejler din personlige stil. Og din unikke forlovelsesring er klar. Det eneste, der er tilbage, er spørgsmålet om alle spørgsmål og ja'et.