Eksklusive forlovelsesringe | acredo

Eksklusiv Forlovelsesringe

En eksklusiv forlovelsesring er den perfekte start på jeres liv sammen. Eksklusive forlovelsesringe lavet af rent platin, ædelt guld og udsøgte, certificerede diamanter er ringe til evigheden.

Alle de eksklusive forlovelsesringe, der er vist her, er inspirationskilder, som kan videreudvikles helt individuelt med konfiguratoren.

Vi fremstiller hver eksklusiv forlovelsesring med stor opmærksomhed på detaljerne. Med fremragende diamanter fra 0.50 til 1.0 ct bliver din forlovelsesring til et eksklusivt bevis på kærlighed.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Eksklusive og udsøgte forlovelsesringe

Var det kærlighed ved første blik eller først ved andet blik? Det, der tæller, er, at du allerede har mødt den mest værdifulde person i dit liv. Din drømmekvinde eller drømmemand. Eksklusive forlovelsesringe understreger, hvor meget I ønsker at tilbringe resten af jeres liv sammen. Vis din partner, hvor uerstattelig hun er, ved at vælge en eksklusiv forlovelsesring: Din kærlighed til hende er lige så dyrebar som livet selv. Hos acredo kan du vælge enten eksklusive forlovelsesringe fra vores førsteklasses kollektioner eller personliggøre din frierring.

Eksklusive forlovelsesringe: værdifulde på mere end én måde.

Eksklusive forlovelsesringe bæres fortsat af mange par, selv efter brylluppet i form af et brude ring-sæt. Alene de mindeværdige faser i jeres liv, som f.eks. frieri, bryllup og bryllupsrejse, som I forbinder jeres forlovelsesringe med, gør jeres forlovelsesringe til eksklusive smykkestykker. Allianceringen, en populær forlovelsesring, er ikke kun uoverkommeligt dyr på grund af dens mange små diamanter, men snarere på grund af dens høje immaterielle værdi i form af særlige minder.

En forlovelsesring af kostbart platin kombineret med en fejlfri diamant eller en enkel ring fuld af følelser og særlige livsbegivenheder - der er ingen grænser for eksklusiviteten af din forlovelsesring.

Hvordan man gør eksklusive forlovelsesringe virkelig uerstattelige

Med acredo vielsesringskonfiguratoren kan du gøre dine forlovelsesringe endnu mere eksklusive. Vælg din favorit blandt vores mange forskellige ringmodeller og designs og bestemmer desuden indfatningen og diamanternes slibning: Brillant, Princess Cut, Smaragd, Oval Cut eller Baguette Cut. Eksklusive forlovelsesringe, der kan konfigureres uafhængigt af hinanden som en overraskelse til din elskede eller vælges sammen fra en af vores forskellige kollektioner, er perfekte forløbere for dit ægteskab. For at sikre, at eksklusive forlovelsesringe fortsat vil glæde dig efter brylluppet, tilbyder acredo dig tidløse designs, de bedste materialer og et håndværk af særlig høj kvalitet.