0.50 ct forlovelsesring - halv carat | acredo

0.50 ct Forlovelsesringe

Oplev vores forlovelsesringe med halv carat. Fremragende 0.50 ct diamanter møder harmoniske ringdesigns. Forlovelsesringe med 0.50 carat er afbalancerede i proportioner.

Find din yndlingsforlovelsesring og skab din individuelle kærlighedsring med en 0.50 ct halvkarat.

Kvalitet er vigtigt for os. Derfor bruger vi kun diamanter med et certifikat fra et uafhængigt internationalt testinstitut til din 0.50 ct forlovelsesring.

Sommerfugle følelser? Med en halv karat får du dit "Ja, det vil jeg".

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

0.50 ct forlovelsesringe - halv carat fra acredo

En tendens ikke kun i USA

I USA er forlovelsesringe fra 0.50 ct. absolutte favoritter, når det gælder det perfekte frieri. Men ikke kun i USA, også i Tyskland er halvkaratdiamanten den mest populære diamant til forlovelsesringen. Og med rette: for forlovelsesringen med en halvkarat overbeviser med den optimale størrelse af diamanten. Ikke for pompøs, men heller ikke for diskret - en halvkarat ser meget elegant ud selv på små fingre og tiltrækker alle øjne

Sådan kombinerer du en halvkarat diamant korrekt

Den kostbare diamant på 0.50 carat fortjener at blive kombineret med en tilsvarende højkvalitetslegering i en forlovelsesring. De ædle metaller guld, hvidguld og platin fremhæver den ægte skønhed ved den halve carat. Designet af din forlovelsesring med en halv carat skal fremhæve og fremme den vidunderlige ædelstens udstråling. 4 eller 6 greb er optimale designmuligheder for din forlovelsesring med en halv carat. Sæt sten langs siden af ringen eller en usædvanlig hjerteform vil yderligere fremhæve din halvkarat forlovelsesring.

Elegance i et sæt: Dette passer til den halvkarat forlovelsesring

Hvis du beslutter dig for den klassiske solitaire som din halvkarat forlovelsesring, kan andre 0.50 carat smykker kombineres vidunderligt med den. Smukke halvkarat ørestikker eller en 0.50 carat halskæde passer perfekt til forlovelsesringen og er derfor en særlig gave til din elskedes første bryllupsdag eller fødselsdag. Disse smykker understreger yderligere halvkaratens elegance og er ædle accessories til aftenbrug. acredo garanterer den høje kvalitet af din 0.50 ct forlovelsesring med et certifikat fra et uafhængigt internationalt testinstitut.