Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Forlovelseringe med brillantslebne diamanter

Brillant forlovelsesring

Indbegrebet af en diamantring

En forlovelsesring med en brillantsleben diamant er et udtryk for ​​din kærlighed - og matcher så fint blikket i din elskedes øjne, når du frier. En ring så smuk som de betydningsfulde øjeblikke I har haft og får sammen. Den særligt strålende slibning med højst 58 facetter har været anvendt siden 1910 og er stadig meget populær i dag.

Som navnet antyder ...

Brillant er afledt af fransk og betyder "mousserende, glødende". Forlovelsesringen med en brillantsleben diamant lever op til disse begreber - når de 58 facetter er i perfekt vinkel, afspejles lyset af ringen og tilføjer en fascinerende funklen til brillant-forlovelsesringen. Se brillanten i ringen spejle sig i øjnene på din kæreste, når du frier.

Design din brillant-forlovelsesring selv

Uanset om du foretrækker en delikat 0,50 ct eller en imponerende 1,0 ct diamant kan du hos acredo vælge din forlovelsesring med brillant i den størrelse, du ønkser fra 0,10 ct til 2,0 ct. Kombiner din brillant forlovelsesring med eftertragtede legeringer lavet af platin, guld eller hvidguld for at understrege kvaliteten på din diamantring.
En fatning med 4 eller 6 greb er en ægte klassiker til din forlovelsesring. Konisk rørfatning er særlig harmonisk og passer godt sammen med vielsesringen, og spændfatning gør det muligt for diamanten at glitre rundt. Se de forskellige fatninger i vores butik eller kombiner dem selv i acredos online designmodul.
Selv farven på den brillantslebne diamant er variabel - hos acredo har du valget mellem brillantslebne diamanter i iceblue og en varm skygge af cognac til en usædvanlig sort. Design din egen brillantring til forlovelsen og overrask kvinden i dit liv med en funklende ædelsten.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.