Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Forlovelsesring med brilliant - indbegrebet af en diamantring

Forlovelsesringen med en brillantsleben diamant er indbegrebet af jeres kærlighed - strålende som din elskedes øjne ved frieriet, smuk som de øjeblikke, I har oplevet sammen, og evig som jeres forhold. Den særlige brillantslibning med sine maksimalt 58 facetter har været brugt siden 1910 og nyder stadig stor popularitet i dag. Du kan også vælge en brillant forlovelsesring og fortrylle dit hjertes udkårne.

Som navnet antyder...

Navnet brillant kommer fra fransk og betyder "skinnende, strålende". Forlovelsesringen brillant lever op til sit navn - når dens 58 facetter står i et optimalt vinkelforhold, er lysrefleksioner mulige. Disse giver forlovelsesringen brillant dens fascinerende gnist. Så når du frier, vil både din partner og forlovelsesringen stråle af glans.

Konfigurer din egen brillante forlovelsesring.

Uanset om den er delikat som en halv karat eller slående som en enkelt karat- hos acredo kan du vælge din forlovelsesring med brillant i størrelser fra 0,10ct til 2,0ct og selv bestemme, hvilken brillant der passer bedst til dig. Kombiner din forlovelsesring brillant med ædle legeringer af platin, guld eller hvidguld og understreg den høje kvalitet af din brillantring. En 4- eller 6-greb indfatning af din brillantforlovelsesring er en ægte klassiker, bezelindfatningen er harmonisk og smyger sig behageligt mod vielsesringen, og tension setting lader brillanten funkle hele vejen rundt. Prøv disse forskellige indfatninger i et af vores rådgivningscentre eller kombiner dem selv online med acredo configurator. Farven på den brillantslebne diamant er også variabel - fra brillantslebne diamanter i blå nuancer som Iceblue, til en varm cognac tone, til en ekstraordinær sort, valget er dit hos acredo. Design din egen brillantslebne forlovelsesring, og overrask dit livs kærlighed med en funklende ædelsten.