Forlovelsesringe | Unik som din kærlighed | acredo

Forlovelsesringe inspirerende & unik

Forlovelsen er et af de smukkeste øjeblikke i livet. Og forlovelsesringen er en vigtig del af det.

Selv som piger drømmer kvinder om det øjeblik, hvor æsken åbnes, og forlovelsesringen funkler og afslører sig selv. Præsenteret af hendes kæreste, selvfølgelig.

Til dette øjeblik og til resten af dit liv viser vi dig et bredt udvalg af de smukkeste forlovelsesringe. Du vælger blot din yndlingsmodel, og vi rådgiver dig gerne.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

acredo forlovelsesringe - Perfekt til ægte kærlighed

"Vil du gifte dig med mig?" - spørgsmålet over alle spørgsmål. "Ja, det vil jeg", det perfekte øjeblik og en unik forlovelsesring må ikke mangle på denne dag. Skikken med at ledsage et frieri med en forlovelsesring har eksisteret siden oldtiden. På trods af at forlovelsesringe i gamle dage for det meste sikrede medgiften, har de siden tidernes morgen været et symbol på særlig kærlighed og engagement. Uanset om den er blevet valgt som en romantisk overraskelse til din kæreste, eller om I har valgt den sammen, vil frieriringe få enhver kvindes øjne til at stråle. Fordi de står for en fremtid sammen med den person, der står dit hjerte nærmest.

Forlovelsesringe fra acredo: et perfekt supplement til dine vielsesringe

Klassiske forlovelsesringe er for det meste solitaire ringe med en enkelt diamant. I USA har solitaire ringen en lang tradition, og der er ikke sparet på udgifter og kræfter. Forlovelsesringen kan koste op til tre månedslønninger. Også i Tyskland er forlovelsesringen i stigende grad blevet en trend - en trend, der forbliver. For selv efter bryllupsceremonien kan forlovelsesringen fortsat bæres af bruden som en komplementær ring. Forlovelsesringen skifter fra hendes venstre finger til højre finger og skal matche vielsesringene.

Forlovelsesringe fra acredo harmonerer meget godt med dine fremtidige vielsesringe på grund af tidløse materialer som platin, guld og hvidguld, de enkle diamantfatninger og de profilformer, der matcher vielsesringene. Pynt dig selv med din frierring specielt ved særlige lejligheder for at udtrykke din lykke åbent.

Designet af forlovelsesringen er i dine hænder

Fortryl din kæreste ved selv at konfigurere forlovelsesringen og tilføje endnu et personligt præg til dit frieri. Med acredo vielsesringdesigneren kan du tilpasse frieriet til din partners stil og endnu en gang vise, hvor unik hun er. Men forlovelsesringe, der er designet sammen, er også noget helt særligt. Med acredo vielsesring-designeren er de resultatet af fælles koncepter, idéer og kompromiser. acredo-konsulenterne i vores mange forskellige butikker hjælper altid gerne med konfigurationen af jeres forlovelsesringe og rådgiver om de forskellige materialer og den passende indfatning af diamanten. På denne måde vil jeres individuelle forlovelsesringe med sikkerhed glæde jer hele livet igennem og være det første symbol på, at jeres hænder er forenet i ægteskab.