High End forlovelsesringe over 20.000 kr. | acredo

Forlovelsesringe Over 20.000 kr.

Udforsk vores smukke designs af forlovelsesringe fra 20.000 kr. her. Bliv inspireret, og vælg din favorit eller design din egen.

Forlovelsesringen er den mest betydningsfulde gave, du nogensinde vil købe. Den symboliserer jeres kærlighed og løftet om samvær. Når du køber den, bør du ikke være afhængig af regler, men kigge efter den ring, der passer bedst til dig og din kærlighed.

Vores løfte: Fremstillet i Tyskland, certificeret førsteklasses kvalitet og GIA-certifikat for diamanter fra 0,3ct. Lavet med kærlighed til kærlighed.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Luksus forlovelsesringe fra 20.000 kr.

Når det kommer til spørgsmålet om alle spørgsmål, er det nyttigt med lidt luksus. Forlovelsesringen som gave er svær at slå, når det gælder vigtigheden. Derfor er det værd at investere tid i at vælge den perfekte forlovelsesring og et budget fra 20.000 kroner. Især for at opfylde brudens hemmelige ønsker og stil med drømmeringen.

Vejen til forlovelsesringen fra 20.000 kr.

Hvordan beslutter man sig for den rigtige ring? Definer et budget, som du føler dig godt tilpas med. Find ud af hvad der er vigtigt for dig. Diskuter med nære venner, få råd fra eksperter og udforsk den kommende bruds ønsker og idéer. Så vil det lykkes dig at finde den perfekte forlovelsesring. Det er helt sikkert.

De bedste diamanter til din forlovelsesring

Luksusforlovelsesringe fra 20.000 kr. findes i mange forskellige stilarter. De fleste af dem har også diamanter på siden af ringen, som funkler sammen med den store centersten. Denne er dog klart i centrum for opmærksomheden. Hos acredo er kun det bedste godt nok til din kærlighed. Derfor er det kun de bedste diamantkvaliteter, der er til rådighed til udvælgelse. Alle diamanter fra 0,3 ct har automatisk et GIA-certifikat, som bekræfter den fremragende slibning og den bedste kvalitet.

Romantik eller subtil elegance

Ringbåndene til forlovelsesringe fra 3.000 dollars, og dermed også til forlovelsesringe fra 5.000 eller 10.000 dollars, er solide og som nævnt ovenfor normalt dekoreret med yderligere små diamanter. Diamantrækkerne er enkelte eller flere på ringen, eller de ligner en evighedsring garneret med en stor diamant i midten. Diamantrækkerne er også mulige med prinsesse- eller baguettediamanter. Hvis du sætter pris på subtil elegance i din forlovelsesring fra 20.000 kr. kan du også finde ringskinner uden sten på siden, som fremhæver diamanten i midten som en stjerne. Til de romantiske har vi indarbejdet små hjerter i nogle designs.

Kreative forlovelsesringe fra 20.000 kr.

Elsker du det kreative og leder du efter en flerfarvet forlovelsesring fra 20.000 kr.? Vi kan også opfylde dette ønske. Vi gør det muligt ved at kombinere en vielsesring med en tillægsfatning. Den fulde kreativitet i konfiguration af vielsesringen med forskellige farver, riller, bølger, overflader og mønstre er tilgængelig for ringen. Med denne basisring er add-on-fatning bliver forlovelsesringen et sandt kunstværk.

Den afgørende faktor

Den afgørende faktor for prisen på en forlovelsesring, ud over stenens kvalitet, er helt klart dens størrelse. Hos acredo tilbyder vi hele spektret fra 0.10 ct op til 2.0 ct og endnu mere på forespørgsel. En forlovelsesring fra 20.000 kr. har en midtersten på 0.50 ct og større, afhængigt af de sten, der er sat på siden af ringen. Der er næppe nogen øvre grænser for budgettet. Det viser ikke mindst Celebreties forlovelsesringe. Drøm og virkelighed på samme tid.