Perfekte forlovelsesringe under 10.000 kr. | acredo

Forlovelsesringe under 10.000 kr.

Hvor meget skal du bruge på en forlovelsesring? Dette spørgsmål kan kun besvares individuelt.

Under alle omstændigheder skal det være den smukkeste forlovelsesring, der passer til din stil. Du finder et stort udvalg af de smukkeste designs til forlovelsesringe under 10.000 kr. her.

Lad dig inspirere af vores klassiske, romantiske eller moderne forlovelsesringe under 10.000 kr. og fejr din kærlighed.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

De smukkeste forlovelsesringe under 10.000 kr.

Den smukkeste forlovelsesring under 10.000 kr. er altid et spørgsmål om perspektiv. Afhængigt af det kommende brudepars stil kan forlovelsesringen være klassisk, romantisk eller moderne. Men de er altid funklende på grund af diamanter af højeste kvalitet.

Romantic engagement rings under 10.000 kr.

Hvilken stil passer bedre til forlovelse end romantik? For de romantiske har acredo en række designs med hjerter under 10.000 kr. Disse er enten skjult detaljer på ringen eller selve diamanten i midten har et hjerteformet slebet.

Klassiske forlovelsesringe under 10.000 kr.

Ud over de romantiske forlovelsesringe under 10.000 kr. har acredo et stort udvalg af klassiske designs. Ringskinnen på disse klassiske forlovelsesringe fokuserer udelukkende på diamanten i midten af ringen. Designet kan været mere delikate eller lidt mere kraftige, afhængigt af antallet af greb eller bredden af bezel-kanten.

Moderne forlovelsesringe under 10.000 kr.

De enkle eller romantiske forlovelsesringe under 10.000 kr. fra acredo er også moderne, nutidige designs. Vores sortiment bliver hele tiden opdateret. De ekstraordinære moderne forlovelsesringe under 10.000 kr. omfatter også ringe med en svævende sten. Her svæver den centrale diamant næsten mellem ringskinnen. Afhængigt af dine ønsker kan den dekoreres med små diamanter eller være helt simpel. Mulighederne er mange.

Diamantstørrelse og legerings muligheder

En forlovelsesring til under 10.000 kr. kan laves af guld eller platin hos acredo. Kombinationen af forskellige legerings varianter og forskellige diamantstørrelser og kvaliteter skaber en række forskellige muligheder for din forlovelsesring under 10.000 kr. Vælg mellem forlovelsesringe i hvidguld, gulguld, rosaguld, rødguld eller det beige Signature Gold, hver i 14 eller 18 kt, og kombiner den med en diamant i en størrelse på op til 0.25ct. Eller vælg det eksklusive platin og reducer diamantens størrelse til op til 0.20 ct. Uanset hvad, vil din perfekte forlovelsesring dukke op.

Forlovelsesringe under 10.000 kr. i vielsesring kvalitet

En særlig funktion hos acredo er valget mellem støbte eller CNC-ringskinne med tillægsfatning. De støbte ringskinner giver den fordel, at der er en harmonisk overgang fra ringskinne til stenfatning. CNC-fremstillede forlovelsesringe under 10.000 kr. holder stenen i en fatning, der er fastgjort til ringskinnen. Disse ringe gennemgår de samme hærdningsprocesser som vielsesringene og passer senere perfekt til vielsesringene. De kvalificerede rådgivere i butikken hjælper dig gerne med enten direkte at vælge den ideelle forlovelsesring under 10.000 kr. til dig eller med at designe den yderligere med konfiguratoren. Det vigtigste ved køb af forlovelsesringe under 10.000 kr. er at den kan leveres meget hurtigt.