Forlovelsesringe mellem 10-20.000 kr. | acredo

Forlovelsesringe mellem 10-20.000 kr.

Forlovelsesringen og dens betydning bliver mere og mere vigtig. Find her de smukkeste designs fra acredo til din forlovelsesring mellem 10-20.000 kr.

Til dette populære budget mellem 10-20.000 kr. tilbyder vi dig et stort udvalg af elegante forlovelsesringe af høj kvalitet med diamanter på op til 0,5ct. Kvaliteten af diamanterne er fremragende. De kommer med et internationalt topcertifikat fra GIA.

Forlovelsesringe mellem 10-20.000 kr. er fremstillet med kærlighed i Tyskland.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Elegante forlovelsesringe mellem 10-20.000 kr.

En forlovelsesring mellem 10-20.000 kr. er i den mellemste prisklasse. I USA er reglen, at en forlovelsesring skal være 3 måneders løn værd. I Europa er man lidt mere forsigtig i denne henseende. Den gennemsnitlige værdi af en forlovelsesring er dog steget betydeligt i de seneste år. Derfor er en forlovelsesring mellem 10-20.000 kt. realistisk. Så spørgsmålet er: Hvilke muligheder er der for en forlovelsesring mellem 10-20.000 kr.?

Farve og legering til en forlovelsesring mellem 10-20.000 kr.

Uanset om du vælger et af de viste acredo-designs eller selv designer forlovelsesringen ved hjælp af konfiguratoren - mulighederne er mange. Til din perfekte forlovelsesring mellem 10-20.000 kr. kan du vælge mellem guld- og platinlegeringer af høj kvalitet. Et tip: Tænk først over, hvilken farve forlovelsesringen skal have. Derefter bliver det meget nemmere for dig at vælge legering. Hvis en forlovelsesring skal være i gulguld, rosaguld, rødguld eller signaturguld, skal du vælge mellem 14 og 18 kt. Hvis forlovelsesringen skal være hvid, har du mulighed for at vælge mellem hvidguld 14 eller 18 kt og platin.

Diamanter i en forlovelsesring mellem 10-20.000 kr.

Hvilken størrelse er diamanten, som "man" får til en forlovelsesring mellem 10-20.000 kr. Udover ringens farve og legering er også diamantens størrelse og kvalitet afgørende for dens udseende. Diamanter op til en størrelse på 0,5ct passer til en forlovelsesring mellem 10-20.000 kr. Denne størrelse er ganske betragtelig og er en fantastisk smuk forlovelsesring.
Hos acredo tilbyder vi dig alligevel kun de bedste diamantkvaliteter. Fordi vi er overbevist om, at kun det bedste er godt nok til din kærlighed. Derfor vælger du blandt de bedste diamantkvaliteter den, der passer bedst til dig, dine ønsker og dit budget. Fra 0,3 ct får du automatisk et GIA-certifikat til din diamant. Slibningskvaliteten er fremragende, symmetrien perfekt. Diamanten har en laserindskrift med certifikatnummeret og ingen fluorescens.

Design til forlovelsesringe mellem 10-20.000 kr.

Hos acredo tilbyder vi støbte og CNC-fremstillede forlovelsesringe ved hjælp af to forskellige fremstillingsprocesser, som giver dig et ekstraordinært stort udvalg af designs. Hvis du er tilhænger af harmonisk buede ringe, skal du vælge en støbt forlovelsesring. Hvis du ønsker, at forlovelsesringen skal have samme hårdhed og dermed modstandsdygtighed som en vielsesring, skal du vælge en CNC-fremstillet model med en tillægsfatning. Selve ringbåndet kan spænde fra klassisk ensfarvet uden ekstra stenfatning til flerfarvede varianter med ekstra stenfatning på siden. Udseendet af en vintage forlovelsesring mellem 10-20.000 kr. skabes, når ringskinnen er besat med små perler, den såkaldte milgrain eller millgriff.

Fatningsstile til forlovelsesringe mellem 10-20.000 kr.

Hvordan holdes diamanten sikkert fast i forlovelsesringen? Diamanten, som er den centrale ambassadør for din kærlighed, kan holdes sikkert fast med små tænger i varierende antal, f.eks. 4, 6 eller 8 tænger, eller med en gennemgående kant kaldet bezel-fatning. Fine tænger er på mode. Man skal dog være opmærksom på, at de ikke bøjer for let. Derfor sørger vi hos acredo for at finde en balance mellem finhed og sikkerhed i fatningen. Selve diamanterne kan have forskellige former. Selv for forlovelsesringe mellem 10-20.000 kr. er den runde diamant, brillant, den mest populære. Forlovelsesringe med prinsessediamanter kommer på andenpladsen. Mere usædvanlige slibninger som f.eks. den ovale, marquise, smaragd- eller baguette-diamant bliver mere og mere populære.

Hav det sjovt og tænk på din heldige udkårende, når du skal vælge din perfekte forlovelsesring. For kærlighed. For evigt.